Lindra sommarplågorna på Asecs!

Äntligen sommar! Dags för glass i stora lass, lata dagar på stranden och ett härligt utomhusliv. Men hur efterlängtad sommaren än må vara för den med sig en del irriterande moment – som myggbett, nackspärr av intensivt bokläsande eller riktigt kladdiga glassfingrar. 

Oavsett vilka sommarplågor du lider av hittar du lindringen på Asecs med 100+ butiker och restauranger. Bota ett gnälligt baksäte med härligt mellanmål, sträck på benen och skaffa allt du behöver för att leva ditt bästa semesterliv!

Asecs är ett köpcentrum i Jönköping längs E4:an, i höjd med avfart 97, och ett givet mål när du längtar efter shopping i trendiga klädbutiker eller mat från fräscha restauranger. Kanske behöver du bara sträcka på benen eller gå på toaletten? Du är alltid välkommen in till Asecs.

Måndag-Fredag 10-20 | Lördag 10-18 | Söndag 11-17

Tesla Superchargers

Nu har vi maxat vår parkering och i samarbete med Tesla installerat Sveriges största laddningsplats för elbilar! 20 superchargers hittar du vid entré B hos oss, sväng av E4:an vid avfart 97 till Trafikplats A6. Och du, passa gärna på att utforska köpcentret medan du laddar!

Ingen sommar utan loppis!

Är du också tokig i loppis? Vi på Asecs kan inte få nog, så under sommaren anordnar vi Asecs Market utanför oss första söndagen i månaden. Här kan du fynda från mängder av privatpersoners skatter och njuta av underhållning, mat och pop-up-butiker.

7 JULI | 4 AUGUSTI | 1 SEPTEMBER

Vill du också ha ett loppisbord i sommar? Läs mer om Asecs Market och boka din plats här.


Få mer med vår medlemsklubb

Asecs Friends är appen där vi samlar hela centret på ett ställe – med stämpelkort, belöningar och erbjudanden rakt ner i fickan. Med Asecs Friends går du aldrig miste om något som händer på Asecs.

Så gör du:

1. Ladda ner Asecs Friends i App Store eller Google Play.
2. Skapa ett konto
3. Logga in i appen
4. Gå till Min profil och tryck på Välj bank
5. Koppla din bank med BankID
6. Ta del av alla erbjudanden och utmaningar

Kommentarer