Asecs Market

Förra sommarens stora succé är äntligen tillbaka. Asecs Market, Jönköpings mest maxade loppis, slår upp portarna igen. Precis som förra året förvandlar vi Kaserngården till en färgsprakande familjefest fylld av roliga aktiviteter, dunderdeals, pop-up butiker och underhållning.

Från juni till september möts du första söndagen i månaden kl 11-15 av härliga fynd, roliga upplevelser och kul aktiviteter för hela familjen. På plats finns över 200 loppisbord, fruktstånd, bakluckeloppis och mycket mer; hållbart, cirkulärt, ekologiskt och ekonomiskt.

Sommarens datum

4 juni | 2 juli | 6 augusti | 3 september


Fullbokat för i år

Hej! Kul att du vill vara med på Asecs Market, tyvärr är marknaden helt fullbokad för i år och väldigt populär, men håll utkik i vår när vi släpper platserna till Asecs Market.
Välkommen att fynda, återbruka och uppleva som besökare på söndag!

Glöm inte att ladda ner Appen Asecs Friends:

Vad gör jag om jag blir sjuk?

Mejla oss på mailto:market@asecs.se så vi kan ställa undan ditt bord med hänsyn till de andra deltagarna. Du kan få möjlighet att boka om din plats, i mån av plats. Tyvärr återbetalas inga avgifter utan detta går oavkortat till att stödja det lokala föreningslivet och ungdomsidrotten.
Krya på dig!


Asecs Market 3 september

Äntligen dags igen för loppis, hantverk och magisk underhållning! Under septembers Asecs Market kommer du kunna kryssa mellan väldoftande matstånd och få massor av nya intryck. South End Records säljer begagnad vinyl och CD, och Melty kommer med sitt fantastiska utbud av kläder och handgjorda smycken. Har du en vissen cykel som behöver kärlek är det en bra idé att ta med den, för Cykelköket kommer erbjuda gratis cykelmek på plats. 

För dig som är lite yngre finns en hoppborg, sjöjungfrupyssel och Tottes tokiga cyklar att prova, helt gratis!

Dessutom är Smålands Musik & Teater på plats med fina erbjudanden och underhållning. Det blir musik av trubaduren Amelie, och Ulf Carling kommer underhålla med sina otroliga cirkuskonster!

Allt det här plus mängder av taggade privatsäljare på Jönköpings mest maxade sommarloppis!
Välkommen till Asecs Market 3 september!