Asecs Market

Förra sommarens stora succé är äntligen tillbaka. Asecs Market, Jönköpings mest maxade loppis, slår upp portarna igen. Precis som förra året förvandlar vi Kaserngården till en färgsprakande familjefest fylld av roliga aktiviteter, dunderdeals, pop-up butiker och underhållning.

Från juni till september möts du första söndagen i månaden av härliga fynd, roliga upplevelser och kul aktiviteter för hela familjen. På plats finns över 200 loppisbord, fruktstånd, bakluckeloppis och mycket mer; hållbart, cirkulärt, ekologiskt och ekonomiskt.

Sommarens datum

4 juni | 2 juli | 6 augusti | 3 september


Vill du vara med och sälja?

Det är först till kvarn som gäller, så se till att anmäla ditt intresse i god tid. Ett bord eller en bilplats kostar bara 200 kr, eller 100 kr för dig som är Asecs Friends-medlem. Boka din plats nu!

Ladda ner appen Asecs Friends


Asecs Market 4 juni

Första Asecs Market för i år är 4 juni kl 11-15 och öppnas med världens variation av matsensationer. Njut av persiska läckerheter så väl som närproducerade marmelader och fruktmuster från Wernerssons. Handla japanskt godis och läsk från Zakka Store, gelato från Lemon Garden, och munkar hos Neals Churros, Donuts & Waffles. På sommarscenen kan du lyssna till Grebo station, Joyvoice och Maia Sounds. Sköna skivor hittar du hos South End Records, Café Blåkulla är redo med både fika och tarotkort, och Mermaids of Jönköping står för pyssel och underhållning. IKEA och Junkyard kör pop-up, och Cykelköket är på plats och hjälper dig meka; något för alla helt enkelt!