Våra caféer och restauranger

Letar du efter bra restauranger i Jönköping har du hittat rätt! Med tre (!) restaurangtorg täcker vi allt från asiatisk till amerikanskt, libanesiskt till italienskt.

Letar du efter bra restauranger i Jönköping har du hittat rätt! Med tre (!) restaurangtorg täcker vi allt från asiatisk till amerikanskt, libanesiskt till italienskt. Med över 20 restauranger och caféer vid E4:an blir detta ett stop hela familjen kan uppskatta. Våra schyssta öppettider täcker både frukost, lunch och middag, och i våra food courts finns något för alla! Biffiga burgare och saftiga stekar. Hälsosamma sallader och frossig konfektyr.

Vill du äta veganskt? Eller känns det som en flexi-dag? Vi löser (vego)biffen! Smoothies, milkshakes och frozen yoghurt till soliga dagar, medan mustiga grytor värmer gott när det blåser snårigt. För den sötsugna finns caféer, fika, matbröd och småkakor. Praliner till helgen eller godis till fredagsmyset. En latte on-the-go innan mötet, eller kafferep med kompisar? Vad du än är sugen på hittar du det här! Välkommen till Asecs; världens variation av mat, shopping och aktiviteter för hela familjen!