Information

Just nu pågår vår förändringsresa. 2017 invigdes vårt internationella restaurangtorg med smaker från alla världens hörn. Hösten 2018 öppnade ännu en ny shoppingdel med spännande butikskoncept och 2019 slår dörrarna upp till ett toppmodernt shoppingcenter med världens variation. Välkommen. 
 • Parkering

  På Asecs finns 3 600 gratis parkeringsplatser. Den som väljer att parkera på vårt parkeringsdäck tar sig smidigt ner till markplan med hjälp av hiss. P-platser för dig som har en funktionsvariation finns närmast entréerna och fritt lån av rullstol vid entré B. Nyckeln till rullstolarna hämtas hos Season.


  Vi har för närvarande 10-talet parkeringar under tak (på baksidan av Asecs) samt 4 st parkeringsplatser i skugga (till höger om entrén till Coop) avsedda för dig med djur i bilen. Det finns tre platser på Asecs där elbilsägare kan ladda sin bil. Vid Energicentrum (entré C) finns två fria laddstolpar. Det finns även en laddstolpe (för laddning av två bilar) vid entré A och ännu en vid entré D – dessa ägs av Jönköpings Energi och kostar 40 öre/minut att använda. Samtliga p-platser med laddstolpar får endast användas när laddning pågår

  Vi har fri parkering dagtid men under nätterna gäller parkeringsförbud. Vid entré B samt utanför Elgiganten/Intersport är det parkeringsförbud mellan klockan 21.00-08.00 alla dagar. Vid entré C är det förbjudet att parkera mellan klockan 22.30- 09.45 alla dagar. Entré D har parkeringsförbud mellan klockan 00.00-09.45 alla dagar. Coops parkeringshus och parkeringen utanför entré A har parkeringsförbud mellan 23.00-06.00.
 • Familj

  Vi vill att besöket hos oss ska vara ett nöje för hela familjen. Vid Entré C finns ett väl tilltaget skötrum samt ett speciellt amningsrum som bjuder på lugn och ro.
 • Wi-Fi

  Koppla gärna upp dig gratis på vårt trådlösa nätverk så kan du surfa överallt på hela Asecs. Wifi: asecs Lösenord: gratiswifi
 • Borttappat

  Har du tappat bort något ringer du antingen receptionen på 036-440 42 42 alt. Mailar till Info@asecs.se alt. fyller i kontaktformuläret under kontakt.
 • Hjärtstartare

  Om olyckan skulle vara framme finns flera hjärtstartare på Asecs. De är placerade bredvid bankomaten vid restaurangtorget i entré A, vid Coop i entré A, vid Season i entré B, vid Modern Nails i entré D samt vid H&M i entré C. Det finns även hjärtstartare på våra städvagnar. Alla som jobbar på städ, drift och säkerhet är utbildade inom D-HLR med hjärtstartare.
 • Jobba på Asecs

  På Asecs sköter alla butiker och restauranger sin egen rekrytering. Om du är intresserad av att arbeta här på Asecs ber vi dig därför vända dig direkt till den butik eller restaurang du är intresserad av. Lycka till!
 • Tillgänglighet

  Det finns P-platser för dig som har en funktionsvariation vid samtliga entréer till Asecs. Vi har även 4 rullstolar att låna ut, utan kostnad. Nycklar till dessa hämtas i Coops förbutik (Entré A) eller hos Season (Entré B). Rullstolarna får bara användas inne på Asecs och så länge man handlar.
 • GDPR

  Vi hanterar personuppgifter enligt GDPR och vi lämnar inte vidare några personuppgifter till andra företag eller myndigheter. Om du önskar få bilder av dig själv borttagna från vår hemsida eller från våra sociala mediekanaler, kontakta oss på Info@asecs.se.
 • Skating

  Inne på Asecs är det tyvärr inte tillåtet att åka skateboard, inlines eller någon form av airboard. Lämna dem hemma eller lyft upp och bär under armen.
 • Husdjur

  Hundar och andra husdjur får vänta utanför Asecs när du gör ditt besök. Av hänsyn till allergiker är djur inte tillåtna inne på Asecs, med ledhundar som enda undantag.