Information

Välkommen till Asecs! Ett toppmodernt shoppingcenter som erbjuder världens variation – både när det gäller shopping och mat. Asecs är ett köpcentrum för hela familjen, med skötbord och amningsrum för de minsta, skatepark för de större och inspirerande upplevelser för alla åldrar.

Här kan du läsa om praktiska saker som rör ditt besök hos oss

såsom parkering, tillgänglighet och borttappade föremål. 

 • Bankomat

  Bankomat finns på Asecs i Entré A vid stora coop, Entré B mitt emot Blomstertid, och Entré C vid Intermezzo.
 • Borttappat

  Har du tappat bort något ringer du antingen receptionen på 036-440 42 42 alt. Mailar till info@asecs.se alt. fyller i kontaktformuläret under kontakt.
 • Familj

  Vi vill att besöket hos oss ska vara ett nöje för hela familjen. I vår familjelounge i entré D kan du vila och ta hand om de allra minsta. Där finns skötbord, gardiner för att amma i lugn och ro och en stillsam lekpark för storasyskon som fått följa med. Vid entré C finns ett väl tilltaget skötrum och ett amningsrum som bjuder på lugn och ro.
 • GDPR

  Vi hanterar personuppgifter enligt GDPR och vi lämnar inte vidare några personuppgifter till andra företag eller myndigheter. Om du önskar få bilder av dig själv borttagna från vår hemsida eller från våra sociala mediekanaler, kontakta oss på Info@asecs.se.
 • Hjärtstartare

  Om olyckan skulle vara framme finns flera hjärtstartare på Asecs. De är placerade vid Stora Coop vid entré A, bredvid bankomaten vid restaurangtorget i entré A, vid ingången vid entré B, vid ingången vid entré D, vid Espresso House 2 samt vid ingången vid entré C. Det finns även hjärtstartare på våra städvagnar. Alla som jobbar på städ, drift och säkerhet är utbildade inom D-HLR med hjärtstartare.
 • Husdjur

  Hundar och andra husdjur får vänta utanför Asecs när du gör ditt besök. Av hänsyn till allergiker är djur inte tillåtna inne på Asecs, med ledhundar som enda undantag.
 • Jobba på Asecs

  På Asecs sköter alla butiker och restauranger sin egen rekrytering. Om du är intresserad av att arbeta här på Asecs ber vi dig därför vända dig direkt till den butik eller restaurang du är intresserad av. Lycka till!
 • Parkering

  Det är enkelt att parkera när du ska handla på Asecs!

  På Asecs handelsområde finns ca 4 000 parkeringsplatser och på de allra flesta parkerar du gratis utan begränsning. Men med anledning av omfattande jobbparkering på vardagar runt om på Asecs parkeringsområde så har vi blivit tvungna att reglera vissa parkeringsplatser. Vi ber er därför vara observanta på skyltningen vid respektive parkering.

  På parkeringen vid Entré C har vi ett parkeringssystem via Parkman där du kan parkera gratis i 2h på vardagar under Asecs öppettider, och ytterligare 1h om du har laddat ner och registrerat dig i appen Asecs Friends. Om du skulle parkera mer än två respektive tre timmar så går det bra att betala tillkommande parkeringstid med EasyPark-appen. På helgerna står du även på parkeringen vid Entré C helt gratis under Asecs öppettider. Observera att parkeringsskyltarna på området gäller i första hand.

  För att få en extra timmes fri parkering behöver du registrera dig i appen Asecs Friends och ange ditt registreringsnummer. Så gör du i appen Asecs Friends: Gå till Min profil > Mina uppgifter > Fyll i reg. nr.

  P-platser för dig som har en funktionsnedsättning finns närmast entréerna och du kan fritt låna rullstol vid både Entré A och Entré B. Nyckeln till rullstolslådan hämtas hos butiken Blomstertid (precis innanför Entré B) respektive Stora Coops kundtjänst. P-platser för dig med hund i bilen finns under P-däck vid Entré A (Coop). Asecs besökare kan ladda sin elbil vid entré A, B, & D via Jönköpings Energis nätverk. På Asecsområdet mitt emot McDonalds Drive finns även Teslas Supercharger-laddare, där alla elbilar kan laddas.

 • Tillgänglighet

  Det finns P-platser för dig som har en funktionsvariation vid samtliga entréer till Asecs. Vi har även 4 rullstolar att låna ut, utan kostnad. Nycklar till dessa hämtas i Coops förbutik (entré A) eller hos Blomstertid (entré B). Rullstolarna får bara användas inne på Asecs och så länge man handlar.
 • Wi-Fi

  Koppla gärna upp dig gratis på vårt trådlösa nätverk så kan du surfa överallt på hela Asecs. Wifi: asecs Lösenord: gratiswifi