Asecs Friends

Sätt färg på tillvaron med appen Asecs Friends. I appen får du fina erbjudanden från våra butiker och nu kan du även utföra uppdrag och bli belönad. Uppdatera appen och kom igång redan idag. Mer information hittar du HÄR.

Shoppa som vanligt – bli belönad

1. Ladda ner appen Asecs Friends i App Store eller Google Play.
2. Skapa ett konto.
3. Logga in i appen
4. Gå till Min profil och tryck på Välj bank
5. Koppla din bank med BankID
6. Ta del av alla erbjudanden och utmaningar.Uppdrag

Nu kan du som skapat ett konto också genomföra uppdrag i appen. Ett uppdrag fungerar som ett stämpelkort. Men istället för att samla stämplar löser du uppdrag. När du löst ett uppdrag så blir du belönad. 

Det finns två typer av uppdrag i Asecs Friends, butiksuppdrag och centrumuppdrag och det finns alltid massor av uppdrag att lösa. 

Belöningar

I appen har du koll på alla uppdrag och hur lång du har kvar till nästa belöning. Under ”Mina belöningar” har vi samlat de belöningar som du kan hämta ut. Frågor och svar

Vad är Asecs Friends?
Asecs Friends är Asecs app som belönar dig när du handlar på Asecs. Dessutom innehåller appen all information om Asecs (butiker, öppettider, karta m.m.).

Vad är ett uppdrag och hur fungerar det?
Ett uppdrag fungerar som ett stämpelkort, du gör ett visst antal köp eller handlar för en viss summa och får en belöning. Det finns också andra uppdrag, som till exempel att du behöver koppla din bank eller fylla i din profil för att få belöningar. Belöningarna kan bestå av allt ifrån en kopp kaffe till ett presentkort eller en hemlig present.

Hur gör jag om jag inte kan logga in?
Om du har registrerat dig i appen men inte kan logga in går du till Logga in i huvudmenyn och trycker på Glömt lösenord? Återställ lösenordet och logga sedan in i appen. Om du inte kan återställa ditt konto kan det vara så att ditt konto inte skapats ännu, testa att registrera ett nytt konto.

Hur skapar jag mitt konto?
Ladda ner appen Asecs Friends, gå till huvudmenyn och tryck på Skapa konto. Fyll i dina uppgifter och lägg till din bank, sedan är det bara att logga in.

Hur kopplar jag min bank till appen?
Gå in i appen, kontrollera att du är inloggad och gå in på Min Profil. Tryck på Välj bank och lägg sedan till din bank med BankID.

Min bank finns inte med?
Vi jobbar hela tiden med att ansluta flera banker. Håll koll på nyheterna i appen och i din e-post. Vi informerar så snart vi anslutit nya banker.

Kan jag ha flera banker kopplade?
Ja, du kan lägga till så många banker du vill. Detta gör du i Min profil > Välj bank.

Tar ni alla mina kontouppgifter?
Vi samlar endast den information som är relevant för att du ska kunna få belöningar när du handlar på Asecs, detta innebär alltså endast transaktioner som är kopplade till Asecs Friends anslutna butiker.

Jag har inte fått några belöningar trots att jag har handlat och klarat uppdragen?
Det tar ca 3 dagar för transaktionerna att hanteras av din bank. När köpen har gått igenom väljer du själv när du vill uppdatera dina köp i appen via ditt BankID. Har du slutfört uppdraget så kommer du alltså bli belönad ca 3 dagar efter du gjorde det sista köpet. För att dina belöningar ska registreras behöver du logga in i appen med ditt BankID.

Varför tar det så lång tid att koppla min bank?
Det kan ta olika lång tid att ladda dina senaste transaktioner till appen beroende på vilken bank du har. Detta är något som hela tiden utvecklas och bankernas svarstid blir kortare.

Det går inte att lägga till min bank, som ska gå att lägga till?
Ibland ligger bankens tjänst nere vilket innebär att vi inte kan ansluta till din bank för tillfället. Vänta en stund och försök igen senare.

Jag kan inte logga in med BankID/Uppdatera mina köp?
Om du redan har lagt till din bank i appen men inte kan logga in på nytt med BankID så kan det bero på att din bank för tillfället inte kan anslutas till appen. Alla dina köp registreras ändå så snart anslutningen fungerar igen och du loggar in med BankID i appen nästa gång.

Mer information finns under Frågor & Svar i appen. Om du upplever tekniska problem med appen, vänligen maila support@goloyal.se. Det kommer även finnas värdar på plats på Asecs 29 november – 1 december.