Asecs Boksnack

Välkommen till modererade bokträffar med aktuella ämnen och författare! Varje träff avslutas med signering, inklusive signeringsrabatt.

Sista torsdagen varje månad kl 14 på Caffè Nero, Entré D. Gratis deltagande och kafferabatt!

29 februari

Patrick Linden pratar om boken Mot döden – En radikalt livsbejakande filosofi, som bygger på de populära kurser han hållit vid New York University, där han verkade som adjungerad professor i teknik, kultur och samhälle.

28 mars

Maria Bom

Maria Bom är bibliotekarie, sjuksköterska och författare med kunskap inom biblioterapi, och hon delar med sig av vad skrivandet har för möjligheter för måendet.

Elin Rantatalo

Elin Rantatalo pratar om boken Livet utan ben går vidare, där hon inspirerar till att inte ge upp och att ha en positiv livssyn trots motgångar.

25 april

Camilla Dahlson

Camilla Dahlson pratar om nya boken Tårtor och tavlor, en varm berättelse om vänskap över generationer och om att hitta sin plats i livet.

Håkan Jorikson

Håkan Jorikson, chef för Grenna Museum Andréexpeditionen Polarcenter och författare till biografin om S A Andrée, berättar om hjälten bakom den lika delar legendariska och tragiska polarexpeditionen.

30 maj

Poesitema! Förutom besök av de regionala vinnarna som kommer att delta i 2024 SM i Poetry Slam, har vi samtal med tre poeter.

Olivia Sundberg

Olivia Sundberg är en ung poet från Stockholm som med dikter om känslor och psykisk ohälsa skriver utifrån perspektiv man sällan möter hos andra författare.

Renata Przybytek-Eriksson

Renata Przybytek-Eriksson pratar om sin debut Tankarnas ljus, en diktsamling med djupa tankar som utvecklas i harmoni med Gud och naturen.

Víctor Rojas

Víctor Rojas är en colombiansk poet som publicerat flera tvåspråkiga böcker. Därutöver har han verkat som uttolkare av svensk poesi och även etablerat sig som berättare av latinamerikanska skrönor i småländsk förklädnad.

Book Club har flyttat, och bytt namn!

Book club har flyttat från Espresso House, Entré C till
Caffè Nero, Entré D. Här kan du fortsatt låna och byta ut böcker, precis som vanligt!
Book Club har också bytt namn till Boksnack.

Så här fungerar Boksnack – Har du en bok hemma du vill dela med fler? Ta med den hit! Ser du en bok här som du vill läsa? Ta med den hem.


Ladda ner appen Asecs Friends

Asecs Friends är kundklubben som belönar dig när du shoppar på Asecs. Appen samlar alla stämpelkort, uppdrag och erbjudanden på ett och samma ställe. Med Asecs Friends har du hela centret i din ficka. Läs mer om Asecs Friends här.


Kommentarer