Asecs Boksnack

Välkommen till modererade bokträffar med aktuella ämnen och författare!
Varje träff avslutas med signering, inklusive signeringsrabatt. Samtalen modereras av Cecilia Andersson.
Sista torsdagen varje månad kl 14 på Caffè Nero, Entré D. Gratis deltagande och kafferabatt!
I samarbete med Akademibokhandeln.


Duon bakom Planera & Reflektera är den perfekta kombon. Som high performance coach vet Sandra Furulund precis vad hennes kunder brottas med för att få vardagen och karriären att gå ihop, och Anna von Kraemer har som jurist inblick i utmaningarna som kommer med att vara mitt i karriären, vilja prestera på topp och samtidigt ha balans i livet. Tillsammans har de skapat kalendern de själva behöver i sina liv som ambitiösa högpresterare. 

Sanja Sinanovic skriver alltid med en kvinna i fokus. Hon har en kvinnas röst i en modern tid, bryter tabubelagda ämnen, bygger motstånd mot allt som förstör livets skönhet och tar kvinnliga poeters traditionella kamp till en ny era. Sanja blev uppmärksammad vid en öppen läsning under poesifesten i Jönköping. Sedan dess har hon skrivit flera böcker och kommer nu med sin första diktsamling på svenska.


Elisabeth Berglunds debutroman Eldbarnet vann Selmapriset 2023 och blev utsedd till Årets Fantasydebut. Hennes andra bok Tidens hjärta fick Kulturrådets litteraturstöd. 

Elisabeth skriver engagerande fantasy för vuxna och ungdomar med högt tempo och humor. Under ytan simmar allvarliga teman från vår verkliga värld som den som är uppmärksam kan fiska upp. Nu i höst kommer Stjärnekronan, den tredje boken i serien.

Leif Bergholtz bor i Huskvarna och jobbar som lärare på Per Brahegymnasiet i Jönköping. 

För två år sedan kom hans kritikerrosade debutroman “Hav utan farleder” ut. Den handlar om en äldre döv kvinna som återvänder till Fiskebäckskil för att ta hand om sin åldrande far. En deprimerad lärare bestämmer sig för att göra slut på sig själv och hyr kvinnans segelbåt för att kunna göra det. Därefter utvecklas något som tidningen Bohuslänningen beskriver som en fantastisk historia.

Linda Edgarsson är journalist och copywriter. Hon bor med man och tre barn i ett hus på familjens släktgård utanför småländska Eksjö. Inspiration till romanen har hon hämtat från sina förfäder – människor som levt och arbetat i bygden i generationer.

Där vassen viker är hennes debutroman som hösten 2023 följs upp med Lundens hjärta.


Visste du att vi har en bokhylla helt dedikerad till gratis litteratur? Kom och lämna böcker du vill dela med dig av, och ta med dig en annans donerade favorit hem! Låna eller behåll – men lämna gärna ett bidrag själv.

Du hittar bokhyllan vid Caffè Nero i Entré D.


Ladda ner appen Asecs Friends

Asecs Friends är kundklubben som belönar dig när du shoppar på Asecs. Appen samlar alla stämpelkort, uppdrag och erbjudanden på ett och samma ställe. Med Asecs Friends har du hela centret i din ficka. Läs mer om Asecs Friends här.


Kommentarer