Asecs Book Club

Välkommen till Book Club; hetaste bokklubben i stan! Vi teamade upp med Akademibokhandeln och VÄNLIT för att skapa schyssta events och härliga erbjudanden. Träffa aktuella författare, gå på exklusiva boksläpp och delta i spännande samtal på heta ämnen. Boktips, signeringar och riktigt bjussiga rabatter! Gratis och öppet för alla.
Book Club hålls vid Espresso house, Entré C

Kom och frossa i litteratur, samtal och bjussiga rabatter!

Program och träffar i vinter

Författare för varje träff släpps under hösten.

30/11 Carina Nunstedt

Vi ses på andra sidan är en utlämnande berättelse om kärlek, sorg och förlust. Om att låta döden vara mer närvarande i livet, men framför allt om att våga gå vidare när allt känns nattsvart. Rakt igenom mörkret, ut på andra sidan, där solen skiner igen.

CARINA NUNSTEDT är författare, förläggare och magasinsentreprenör (grundare av tidningen Mama med flera magasin). Tillsammans med Maria Borelius är hon producent för podden Hälsorevolutionen . Hon har skrivit och medverkat i flera framgångsrika böcker, senast CATPOWER Kattens läkande kraft (med Ulrica Norberg) som är såld till 11 länder. Carinas man, musikjournalisten Anders Nunstedt, gick bort den 16 juni 2021, endast 51 år gammal.

30/11 Tema jul

Med Leif Bergholtz och Cecilia Andersson.

För bara ett par veckor sedan kom en ny bok av den småländska författaren Cecilia Andersson, och mitt i sin lansering kommer hon till Asecs Book Club den 30/11!

Vid avgrundens rand är den tredje delen i den spännande Västervikserien och här får vi återigen träffa redovisningskonsulten Anna som efter tingsrättsförhandlingar i Eksjö återvänder till Västervik.
Denna gången möter vi även småföretagaren Stefan som brottas med att få ihop både verksamhet och familj. Kan Anna hjälpa honom att reda ut den press han utsätts för av stans storföretagare?

Västervikserien är en serie spänningsromaner där relationer och ekobrott står i fokus där till synes enkla val får stora konsekvenser.

Samtliga delar har fått ta emot fina recensioner och lovord över hela landet. Cecilia Andersson är ekonomen som bytte siffror mot bokstäver. Uppvuxen i Lönneberga delar hon numera sin tid mellan Eksjö och Västervik.
Det är i Smålands djupa skogar och karga kust hon har hämtat sin inspiration.

11/12 Staffan Carlsson

Fd diplomaten Staffan Carlsson har skrivit en bok om Dag Hammarskjöld. Nu gästar han Book Club i samtal om sin nya bok: Helgon och maktspelare: Dag Hammarskjöld som politiker.

Han var viktig som politiker och generalsekreterare i FN, men det fanns också en maktspelare i Hammarskjöld. Enligt Staffan Carlsson så var Dag Hammarskjöld en av flera som påverkade Sveriges europapolitik efter andra världskriget, och hur vi definierade vår neutralitetspolitik idag.
Ett ämne som är mer aktuellt än någonsin med en pågående nato-ansökan och det rådande världsläget.

Har du en bok hemma du vill dela med fler? Ta med den hit! Ser du en bok här som du vill läsa? Ta med den hem.


Ladda ner appen Asecs Friends

Asecs Friends är kundklubben som belönar dig när du shoppar på Asecs. Appen samlar alla stämpelkort, uppdrag och erbjudanden på ett och samma ställe. Med Asecs Friends har du hela centret i din ficka. Läs mer om Asecs Friends här.

Kommentarer