Världens Variation

Skön shopping, mat från hela världen, schyssta event och spännande pop-ups – det är Asecs det! Sedan ombyggnationen har shoppingutbudet breddats rejält och antalet restauranger och caféer har exploderat.

Innanför ett skal-liknande tak blomstrar butiker, caféer och restauranger. Mellan dem finns gator och torg. Asecs är byggt som en stad i staden och inspirationen kommer från Londons tågstationer.

Här finns nu ett tydligt fashion-kluster och inte mindre än tre (!) restaurangtorg. Det är högt i tak och flera butiker har fått två våningar. Vi tror stenhårt på att more is more. Det gäller även servicen till besökare – vi har förvaringsskåp, sköna sitt-och-häng-platser, familjelounge och lekytor för spralliga barn.

Skön shopping

Ska det vara barnkläder till småttingarna? Makeover med polarna? Inspo till garderoben? Eller gotte till fredagsmyset? Say no more, we got you! Asecs är en maxad shoppingdestination med världens variation.

Här hittar du inredning hos Søstrene Grene, Lagerhaus, Granit och Iems. Delikatesserna till fredagsmyset hittar du hos Bengtsons Ost, Gränna Choklad och Kahls The & Kaffehandel. Vill du fixa till frisyren kan du besöka Intermezzo Frisör & Shop, Lyko eller Mr Barbershop Boutique. På Asecs finns världens variation under ett och samma tak!

Se en lista över alla våra butiker här

Schysst mat

Med tre (!) restaurangtorg täcker vi allt från asiatisk till amerikanskt, libanesiskt till italienskt. Våra schyssta öppettider täcker både frukost, lunch och middag, och i våra food courts finns något för alla! Välkommen till Asecs; världens variation av mat, shopping och aktiviteter för hela familjen!

Se en lista över alla våra restauranger här

Centrumkarta

Välkommen till Jönköpings mest spännande marknad!