Sång, bus och lek i Familjeloungen

Måndagar och onsdagar från 21 februari – 22 juni 2022.

Vad sägs om allsång för de allra minsta, eller lekfull gympa för busiga toddlers? Hela våren kör vi Toddler Time på Asecs, där föräldrar och riktigt små barn kan umgås, busa och sjunga ihop!

Passen är gratis och du bokar din plats i appen Asecs Friends. Aktiviteterna är i Familjeloungen vid entré D, och om du har vägarna förbi och inte hunnit boka kan du ändå delta i mån av plats.

Ladda ner appen Asecs Friends

Asecs Friends är kundklubben som belönar dig när du shoppar på Asecs. Appen samlar alla stämpelkort, uppdrag och erbjudanden på ett och samma ställe. Med Asecs Friends har du hela centret i din ficka. Läs mer om Asecs Friends här.

Så bokar du

1. Öppna eller ladda ner appen Asecs Friends (finns på Google Play och App Store).
2. Logga in eller registrera dig.
3. Gå till startsidan.
4. Toddler Time ligger i nyhetsflödet, klicka där och följ instruktionerna.

Antalet platser på varje pass är begränsat. I appen hittar du förutom bokningen till Toddler Time en massa bra erbjudanden som kan passa både dig och resten av familjen. Missa inte dem! Du kan läsa mer om Asecs Friends här.

Toddler Time pågår mellan 21 februari – 22 juni 2022.

Måndagar kl 10.15, Sagoyoga

Passar toddlers mellan 0–36 månader

Genom sagans förtrollande värld utforskar vi känslor, balans, rörelser, hörsel och känsel. Tillsammans växer och utvecklas vi på ett mysigt och stämningsfullt sätt. Det blir en härlig stund av gemenskap för dig och ditt barn!

Måndagar kl 11, Miniröris

Passar toddlers mellan 2–4 år

Studsa, dansa, hoppa och lek! Hur rör sig trädets grenar? Eller vilda tigrar i skogen? Vi rör oss till glad musik och kör ett roligt gympapass ihop.

Onsdagar kl 10.15, Babyrytmik & Musik

Passar toddlers mellan 0–36 månader

Sjung med ditt barn! Ta tillfället i akt och introducera din bebis för rymt, musik och sång, samtidigt som du träffar andra föräldrar och deras toddlers. Kanske kan ni ta en go lunch eller fika efteråt?