Pickup Station

Innebär smidig upphämtning av det du beställt utanför entré A vid Asecs. Passar dig som kan åka eller gå förbi Asecs själv men som av olika anledningar inte kan gå in och besöka de olika butikerna, restaurangerna och caféerna.

Vem passar det?

Pickup Station passar dig som vill lägga en beställning hos en butik, restaurang eller café och sedan hämta upp det du beställt utanför Asecs. Ett alternativ för dig som kan ta dig till Asecs själv (eller får hjälp av någon annan) men som av olika anledningar inte kan besöka de olika butikerna.

Hur fungerar det?

Kontakta butiken som du vill beställa ifrån och se om de kan hjälpa dig. Tillsammans bestämmer ni hur betalningen ska göras. Du hämtar din beställning utanför Asecs vid entré A. Det går också att köra intill med bilen och få med sig varorna i bagageluckan.

Information kring säkerhet

Asecs personal som hanterar din beställning följer alla rekommendationer från myndigheterna kring hygien. Det innebär till exempel att de är noga med att ha rena händer och använder plasthandskar vid hantering av maten. De håller ett gott avstånd till dig i samband med utlämningen av det du beställt.