Pickup Station

Innebär smidig upphämtning av det du beställt utanför entré A, B och C vid Asecs. Du möter upp personalen utanför Asecs, och behöver därmed inte gå in till butiken för att hämta din beställning.

Vem passar det?

Pickup Station passar dig som vill lägga en beställning hos en butik, restaurang eller café och sedan hämta upp det du beställt utanför Asecs. Ett alternativ för dig som kan ta dig till Asecs själv (eller får hjälp av någon annan) för att hämta din beställning.

Hur fungerar det?

Kontakta butiken som du vill beställa ifrån och se om de kan hjälpa dig. Tillsammans bestämmer ni hur betalningen ska göras. Du hämtar din beställning utanför Asecs vid entré A, B och C. Det går också att köra intill med bilen och få med sig varorna i bagageluckan.

Information kring säkerhet

Asecs personal som hanterar din beställning följer alla rekommendationer från myndigheterna kring hygien. Det innebär till exempel att de är noga med att ha rena händer och använder plasthandskar vid hantering av maten. De håller ett gott avstånd till dig i samband med utlämningen av det du beställt.

Hämtning i Pickup Stationer kan göras från följande butiker:

Akademibokhandeln
Apotek Hjärtat
Bengtsons Ost
Blomstertid
Brothers
Cervera
Cubus
Denim & Friends
IEMS
Jack & Jones
Kahls The & Kaffehandel
KappAhl
Kitch’n
Klockmaster
Lagerhaus
Life
Lekia
Make Up Store
MQ Marqet
Regementet
Rizzo
Scorett
Season
Skopunkten
Specsavers
Synoptik
Teknikmagasinet – betalning via Svea
The Body Shop
Vila Clothes
Vero Moda