Asecs presentkort

Ge bort världens variation! Med ett presentkort från Asecs laddat med över 100 butiker och restauranger låter du mottagaren välja själv.

Köp ett digitalt eller fysiskt presentkort på Asecs

En liten gåva med stora möjligheter som du köper online direkt här på sidan eller i automaterna vid entré A, B och C samt på Pressbyrån på Asecs.

Välj om du vill köpa presentkort som privatperson eller företag nedan, och fyll i belopp och antal presentkort. När du trycker på nästa öppnas e-handeln i ett nytt fönster där du slutför ditt köp.

För tillfället har vi problem med att ta emot betalningar med Mastercard, men vi jobbar på att lösa det. Om du har möjlighet ber vi dig att använda ett annat kort, annars hänvisar vi till våra presentkortsautomater på plats på Asecs.
Vi ber om ursäkt för besväret och hoppas ha problemet löst inom kort.

Asecs presentkort gäller på hela Asecs och handelsområdet runtomkring, med undantag för Systembolaget, Gränna Choklad, S&C Hype, Telenor, Tre, Willys, Shell och Hööks.


Har du fått ett digitalt presentkort?

Grattis till en värld av variation! Se hur du aktiverar ditt digitala presentkort här.


Vanliga frågor & svar

Har du problem med presentkortet?
Har du problem med presentkort kan du kontakta oss via mail på info@asecs.se eller ringa 036-440 42 42 på vardagar mellan 9-16.

Hur mycket har du kvar på ditt kort?
Kontrollera saldot på ditt presentkort här. Du kan även ringa 08-525 007 74 eller scanna QR koden på baksidan av presentkortet.

Vad är pinkoden på presentkortet?
På vissa kassaterminaler kräver presentkortet en pinkod, det är de 4 sista siffrorna på presentkortsnumret på baksidan av kortet.

Hur funkar återköp när man har betalat med presentkort?
Varje butik hanterar återköp och returer själva. Det går inte att sätta tillbaka pengar på ett presentkort. Det kan innebära att du får ett tillgodokvitto i en butik vid retur.Ladda ner appen Asecs Friends

Asecs Friends är kundklubben som belönar dig när du shoppar på Asecs. Appen samlar alla stämpelkort, uppdrag och erbjudanden på ett och samma ställe. Med Asecs Friends har du hela centret i din ficka.

Läs mer om Asecs Friends här