Asecs Market Pop-up

1 april kl 11-16 gör succén från förra sommaren comeback vid entré B i form av Market Pop-Up under Asecs Re:make! Ett hållbart och roligt sätt att både tömma och fylla på garderoben. Boka bord, rensa förråd och skynda fynda härliga deals under vår hållbarhetshelg. Bra för miljön, och bra för plånboken. 

Vill du ställa ut?

Har du lite väl många ”bra att ha”-prylar? Eller vill du göra plats för vårens trender? Ställ ut på Market Pop-up och låt dina saker få nytt liv hos någon annan. Ett bord kostar bara 150kr, och alla pengar går oavkortat till Rädda Barnens insamling för de jordbävningsdrabbade i Turkiet och Syrien.

Boka bord

Namn*

E-postadress*

Mobil*

Rabattkod (Endast för UF företag)

Pris bordshyra: 150 kr
* = Obligatoriskt


Q&A

När är Asecs Market Pop-Up?
1 april kl 11.00-16.00. Du som ställer ut kan komma från kl.10.00 för att ställa i ordning.

Vad kostar det?
Ett bord på Market kostar 150kr, och alla pengar går oavkortat till Rädda Barnens insamling för de drabbade i Turkiet och Syrien.

Hur vet jag om jag fått plats på loppisen?
När du fyllt i bokningsformuläret får du ett mejl med information om hur du betalar. Tänk på att bokningen inte är komplett förrän du genomfört betalningen. Asecs Market Pop-Up har ett begränsat antal platser, så håll utkik i inkorgen.

Vad finns på plats? 
På plats finns bord där du kan ställa fram dina saker. Glöm inte att ta med något att sitta på om du behöver, och det finns även plats för klädstång eller klädhängare om du vill ta med det.

Kan jag avboka min plats?
Inga avbokningar eller återbetalningar görs för bokade bord, men alla intäkter går oavkortat till Rädda Barnens insats i Turkiet och Syrien. Tack för ditt bidrag!

Vad gör jag om jag blir sjuk?
Meddela oss vilket bordsnummer du har på info@asecs.se så vi kan ställa undan det av hänsyn till de andra deltagarna. Krya på dig!

Vad händer med det jag inte säljer?
Vill du inte ta hem det som blivit kvar kan du skänka det till välgörenhetsorganisationer på plats. Det kommer också finnas möjlighet till sopsortering av saker man vill slänga.

Hur anmäler jag mig?
Du anmäler dig genom anmälningsformuläret ovan.


Ladda ner appen Asecs Friends

Asecs Friends är kundklubben som belönar dig när du shoppar på Asecs. Appen samlar alla stämpelkort, uppdrag och erbjudanden på ett och samma ställe. Med Asecs Friends har du hela centret i din ficka. Läs mer om Asecs Friends här.