Asecs Market – boka plats

Välkommen till Asecs Market, Jönköpings bästa loppis! Under sommaren kan du se fram emot fyra söndagar fyllda med fynd, upplevelser, aktiviteter, mat och underhållning. På plats kommer det att finnas över 100 loppisbord, bakluckeloppis, pop-up butiker och mycket mer.

Vill du vara med och sälja? Boka din plats redan nu! Asecs Market är tillbaka på Kaserngården andra söndagen varje månad kl 11-17. Nästa tillfälle är redan 10:e juli, så passa på att rensa ur garaget eller garderoben. Ett bord eller en bilplats kostar bara 200 kr, eller 100 kr för Asecs Friends-medlemmar. Du hittar din rabattkod i appen Asecs Friends under Asecs Market.

Välkommen på loppis, bokningen är öppen!

  • Kostnaden för ett bord eller en bilplats är 200 kr, men Asecs Friends-medlemmar får 100 kr rabatt! Hämta rabattkoden i appen under menyn Asecs Market och ange den nedan. Vill du bli medlem? Ladda ner appen här:

  • Pris bordshyra: 200 kr

Vilka tider är Asecs Market?
Asecs Market följer Asecs öppettider, men kom gärna 30 minuter innan öppning för att få ditt bord.

Vad kostar det?
Det kostar 200kr att få ett bord eller en bilplats, men om du har appen Asecs Friends så kostar det bara 100 kr. Du får din rabattkod under Asecs Market i appen!

Hur får man en bekräftelse om man fått plats på loppisen?
Du får ett bekräftande mail direkt efter din bokning. Saknar du mailet? Kika gärna i din skräppost. För frågor om din bokning, kontakta kampanj@asecs.se.

Vad finns på plats?
Vi har bord som är 180 x 70 cm och parasoll att placera mellan borden. Vill du ha något att sitta på tar du med det själv. Det finns även plats för klädstång eller klädhängare om du vill ta med det. Du hämtar ut ditt bord vid ankomst hos värden i Asecs Friends-tältet vid entré C.

Jag tänkte ställa upp min bil med bagagelucka – får jag det?
Absolut! Vi har platser avsedda just till bagagelucke-försäljning. Kryssa i bilplats i formuläret nedan när du bokar din plats. Om du vill ha ett bord vid din bil så kan du ta med ett hemifrån kostnadsfritt. Om det finns lediga bord på marknadsdagen kan du hyra ett på plats för 50kr. Uthyrning sker i Asecs Friends tältet och du betalar med Swish på plats.

Var kan jag parkera?
Du parkerar på Asecs övriga parkeringar under tiden Asecs Market pågår, men du kan stanna till och lasta av vid marknaden.

Var kan jag äta?
På varje Asecs Market finns en food court med food trucks av olika slag med något för alla smaker och åldrar. Inne på köpcentret finns ytterligare 20 härliga restaurangkoncept att välja ifrån.

Kommer det finnas en bar på plats? Säljs alkohol?
Nej, under Asecs Market serveras ingen alkohol. Men det finns gott om alkoholfri dryck att köpa i våra Food Trucks. Stay hydrated!

Vad gör jag om jag får förhinder?
Hör av dig så snart du kan till oss på kampanj@asecs.se så att någon annan kan få chans till platsen. Tyvärr kan vi inte återbetala några erlagda anmälningsavgifter, men du är välkommen att få boka om kostnadsfritt till nästa Asecs Market datum.

Vad händer med det jag inte säljer?
Du får ta hem det som du inte fått sålt och snabbt boka plats till nästa gång. Om du önskar kan du även skänka till Röda Korset som kommer ha en van på plats. Toppen va?!

Hur anmäler jag mig?
Du anmäler dig genom vårt anmälningsformulär här ovan. Välkommen!