Asecs Market – boka plats

Välkommen till Asecs Market, Jönköpings mest maxade loppis! Under sommaren kan du se fram emot fyra söndagar fyllda med fynd, upplevelser, aktiviteter, mat och underhållning. På plats kommer det att finnas över 200 loppisbord, bakluckeloppis, pop-up butiker och mycket mer.

Asecs Market går av stapeln kl 11-15 på Kaserngården vid entré C den första söndagen i månaden under sommaren.

Sommarens datum:

4 juni | 2 juli | 6 augusti | 3 september

Vill du vara med och sälja?

Boka din plats redan nu! Asecs Market är tillbaka på Kaserngården söndag den 4 juni kl 11-15. Ett bord eller en bilplats kostar bara 200kr, eller 100kr för Asecs Friends-medlemmar. Ladda ner appen Asecs Friends, och hämta din rabattkod under Asecs Market. Välkommen på loppis, bokningen är öppen!

Anmälan Asecs Market

För- och efternamn*

E-postadress*

Mobil*

Val av plats*
Bord
Bilplats


Kostnaden för ett bord eller en bilplats är 200 kr, men Asecs Friends-medlemmar får 100 kr rabatt! Hämta rabattkoden i appen under Asecs Market och ange den nedan. Vill du bli medlem? Ladda ner appen här:

Rabattkod

Pris bordshyra: 200 kr
* = Obligatoriskt

Frågor om bokningen

Kan jag boka in mig på alla Market tillfällen på en gång?
Självklart, men då får du vara snabb; platserna går åt fort!

Hur gammal måste man vara för att få ställa ut?
Är du under 15 bör målsman vara med på plats under marknadsdagen, annars är alla välkomna att sälja på Market.

Hur vet jag om jag fått plats på loppisen?
Platsen är din först efter att du betalat och fått ett bekräftelsemejl.

Hur betalar jag min plats?
Betalningen sker via Swish, och du kommer få ett mejl med betalningsinstruktioner. Saknar du mejlet så kika gärna i din skräppost. För frågor om din bokning, kontakta market@asecs.se

Jag har betalat men inte fått något bekräftelsemejl?
Bekräftelsemejlet skickas ut manuellt, därför kan det dröja några dagar från betalning till att du får ditt mejl. Har det gått över en vecka bör du dubbelkolla i Swish-appen att betalningen verkligen gått igenom. Ta en skärmdump på detta och kontakta oss på market@asecs.se så hjälper vi dig.

Vad gör jag om jag blir sjuk?
Mejla oss på market@asecs.se så vi kan ställa undan ditt bord med hänsyn till de andra deltagarna. Krya på dig!

Frågor om marknadsdagen

Vilka tider är Market?
11.00-15.00 är Asecs Market öppet för besökare.

När ska jag vara på plats?
9:30 kan du checka in och börja ställa upp, se till att vara på plats i god tid. När du kommer på morgonen rundar du parkeringen och kör in längsmed norra delen. Följ skyltar och flaggor till Market Check-in.

Observera att detta är infarten som alla måste passera igenom. Här kommer värdar i gula västar ge dig ditt bordsnummer, eller anvisa dig till din bilplats. Du bör vara klar med din uppställning senast 10:30

Var kan jag parkera?
10.30 måste alla bilar som inte bokat bilplats flyttas från marknadsområdet. Du kan tillfälligt parkera bilen vid ditt angivna bord medan du lastar av, men därefter måste du flytta den till någon av Asecs övriga parkeringar. Obehöriga bilar som står kvar på marknadsområdet efter 10.30 riskerar böter.

Jag tänkte ställa upp min bil med bagagelucka; får jag det?
Absolut! Se bara till att boka en bilplats när du anmäler dig.

Ingår bord i min bokning?
Har du bokat en bordsplats ingår lån av ett bord på 183×76 cm som du lämnar tillbaka till Market Check-in vid dagens slut. Har du däremot bokat bilplats ingår inte bord, men du får gärna ta med ett eget bord kostnadsfritt.

Kan jag lägga till ett bord?
Finns det lediga bord på marknadsdagen kan du hyra ett för 50kr. Uthyrning sker i Market Check-in, och du betalar med Swish på plats. Du får gärna ta med ett eget bord kostnadsfritt.

Ska jag ta med något annat?
Behöver du något att sitta på under dagen, klädställning eller regnskydd tar du med det själv.

Får man hyra eller köpa till ett parasoll?
Nej tyvärr, de parasoll vi har är till dekor, och vi kan inte garantera att det står ett vid just ditt bord. Ta gärna med ett eget för att vara säker.

Hur gör jag om jag vill ha ett tält?
De lila tälten är hyrplatser för företag, föreningar och verksamheter från Asecs. Du får gärna ta med ett eget tält, takskydd eller parasoll.

Kan jag bestämma själv var jag ska stå?
Tyvärr inte, du får ett bords- eller bilplatsnummer av värden i gul väst när du checkar in.

Får man sälja ätbara saker som hembakat?
Du får sälja små mängder frukt, bär, svamp, grönsaker och potatis utan några specifika krav, men du ansvarar själv för att maten är säker (källa Livsmedelsverket).

Hur tar jag betalt under marknaden?
Smidigast är att ta betalt via Swish. Under ”Min QR-kod” kan du skapa en egen QR-kod. Denna kan du mejla till dig själv och skriva ut, så kan dina kunder enkelt swisha dig direkt med koden.

När du är färdig:
Packa ihop dina saker och släng eventuellt skräp vid sopsorteringsstationen till höger om entré C. Tack för att du tänker på miljön, och lämnar platsen lika fin som du fann den.

Vad händer med det jag inte säljer?
Det du inte fått sålt kan du förstås ta med dig hem, men vill du göra en god gärning kan du lämna in sakerna till organisationer på plats, som säljer vidare dem till förmån för välgörenhet.

Kommer det säljas alkohol på plats?
Nej, under Asecs Market serveras ingen alkohol.

Kan man köpa mat på loppisen?
Det kommer finnas förtäring att köpa på marknaden, och såklart massor med restauranger inne på Asecs med världens variation.