Fastighet och förvaltning

Asecs ägs av tjänstepensionsföretaget Alecta, som har som främsta mål att ge sina kunder en ekonomisk trygghet under och efter arbetslivet. Alecta har varit en långsiktig ägare av Asecs sedan öppningen 1987. Asecs har ca 100 butiker, restauranger och caféer. På området finns ytterligare ca 15 butiker och restauranger. I närheten finns även kontorsfastigheter, privatsjukhus, apotek, vårdcentral, Länssjukhuset Ryhov och diverse livsmedelsbutiker.

Utveckling- och fastighetsförvaltning

Asecs utvecklas och förvaltas av Newsec PAM AB på uppdrag av Alecta. Newsec utvecklar och förvaltar dessutom ett flertal handelsplatser i Sverige. På Asecs finns en centrumledning bestående av centrumchef, marknadsansvarig, marknadsassistent, teknisk förvaltare och förvaltningsassistent. Axcell sköter på uppdrag inre fastighetsskötsel, HSB Göta Service sköter lokalvården och den yttre fastighetsskötseln.

Du som har frågor om, synpunkter på eller helt enkelt ytterligare nyfiken på Asecs, är välkommen att kontakta oss via e-post på adressen info@asecs.se. Du kan också skicka e-post direkt till någon av våra medarbetare nedan.

Centrumchef

Johanna Donker
johanna.donker@newsec.se

Kontakta Johanna för frågor om bland annat etablering av butikslokal på Asecs/A6  eller om ni söker kontor eller för annan verksamhet inom ex. vård, träning, upplevelser, nöje m.m.

För att se våra lediga kontorslokaler gå in på www.newsec.se

Marknadsansvarig

Anette Lindblad
anette.lindblad@newsec.se
Kontakta Anette för frågor angående Asecs marknadsföring och evenemang.

Floormanager

Caroline Strömberg
caroline.stromberg@newsec.se

Teknisk förvaltare

Jan-Olof Löwgren 
Jan-Olof.Lowgren@newsec.se

Förvaltningsassistent

Gunilla Waern
Gunilla.Waern@newsec.se