Hemleverans – paket

Lägg en beställning och få gratis hemleverans samma dag. Välkommen att handla från de butiker som är anslutna. Gäller för dig som bor i Jönköping och inte längre bort än Kaxholmen/Habo/Tabergsdalen/Tenhult. Hemleveransen kör inte ut matvaror. Beställningar med Hemleverans levereras måndag-fredag.

Vem passar det?

Hemleverans från Asecs passar dig som vill handla varor från våra butiker som anslutit sig till den här tjänsten (se lista på butiker längre ner). Efter att du kontaktat butiken, lagt din beställning och betalat med Swish, Klarna eller Svea får du leveransen kostnadsfritt till din dörr samma dag (om du beställt senast kl 14 samma dag). Gäller måndag-fredag.

Hur fungerar det?

Efter att du kontaktat butiken läggs en leverans som körs hem till dig. Du beställer direkt till butiken och betalar med Swish, Klarna eller Svea.

Villkor och leverans

• Leverans av varor sker samma dag som du lägger din beställning (senast kl 14 för leverans samma dag). Gäller måndag-fredag.
• Du beställer dina varor direkt till butiken och betalar sen med Swish, Klarna eller Svea. Stäm av betalningssätt med butiken du handlar av när du lägger din beställning.
• Hemleverans gäller för beställningar från 200 kronor.
• Vi har tyvärr inte möjlighet att hjälpa till med eventuella reklamationer, returer och återköp. Där hänvisar vi till respektive butik.
• Hemleverans genom Asecs gäller inte för matvaror. I den här tjänsten kan du inte heller handla receptbelagda apoteksvaror, alkohol, eller köp av spel där det är åldersgräns.
• Tjänsten gäller för dig som bor i Jönköping och inte längre bort än Kaxholmen/Habo/Tabergsdalen/Tenhult.

Se om hemleverans gäller på ditt postnummer

Information kring säkerhet

Asecs personal som hanterar din beställning följer alla rekommendationer från myndigheterna kring hygien. Det innebär till exempel att de är noga med att ha rena händer och använder plasthandskar vid hantering av varorna. De håller ett gott avstånd till dig i samband med leverans, alternativt lämnas det du beställt utanför din dörr.

Hemleverans kan göras från följande butiker

Akademibokhandeln
Apotek Hjärtat
Bengtsons Ost
Blomstertid
Brothers
Cervera
Cubus
Denim & Friends
IEMS
Jack & Jones
Kahls The & Kaffehandel
Kitch’n
Klockmaster
Life
Lekia
MQ Marqet
Panduro Hobby
Pressbyrån
Regementet
Rizzo
Scorett
Season
Skopunkten
Specsavers
Synoptik
Teknikmagasinet – betalning via Svea
The Body Shop
Vila Clothes
Vero Moda