Tesla Supercharger

Smidigt beläget precis vid E4:an svänger du bara av på avfart 97 för att nå Asecs, det största shoppingcentret mellan Malmö och Stockholm. Med över 100 butiker, restauranger och caféer fördelade på 3 restaurangtorg och 70 000 kvadratmeter upplever du världens variation av spännande smaker och skön shopping. 

På plats finns 20 Superchargers tillgängliga dygnet runt som laddar i upp till 250kW. Korsa bara parkeringen över till Asecs efter att du har startat laddingen, och passa på att besöka butiker som Flying Tiger Copenhagen, Søstrene Grene, Hemmakväll och Sportshopen medan du väntar. Kurrar det i magen? Med över 20 olika matkoncept kan du frossa i allt från asiatisk till amerikanskt, libanesiskt till italienskt. Fik finns det gott om för den sockersugna, och caféer med finkaffe så väl som klassiskt brygg för den som vill ta ett snabbt stopp på vägen.

Asecs öppettider

Vardagar:      10 – 20
Lördagar:      10 – 18
Söndagar:     11 – 17
Se detaljerade öppettider här.

Vägbeskrivning

Sväng av E4:an vid avfart 97, Trafikplats A6. 
Du hittar 20 superchargers vid parkeringen vid entré B, mot McDonalds.

Adress:

Asecs Köpcentrum 
Kompanigatan 36  
553 05 Jönköping

Mat och dryck

På Asecs finns tre restaurangtorg med något för hela familjen och alla i bilen. Snabba fikastopp som smaker från hela världen lätt tillgängliga precis vid E4:an.

Se en lista över våra restauranger

Shopping

Passa på och få shoppingen gjord på vägen. Från smarriga presentpåsar till fulländade födelsedagspresenter hittar du det mesta i det väl tilltagna shoppingcentret.

Se en lista över våra butiker

Information

Här kan du läsa om praktiska saker som rör ditt besök hos oss såsom tillgänglighet och borttappade föremål. 

Praktisk information

Asecs Friends

Med Asecs Friends-appen samlar du erbjudanden och rabatter på ett och samma ställe. Upptäck uppdrag, få belöningar, samla stämpelkort och håll koll på roliga event. Ladda ner appen och få ut det bästa av Asecs!
Läs mer om appen Asecs Friends här.

Kommentarer