Vilket sätt att handla passar dig just nu?

För att alla som vill ska kunna fortsätta att handla på Asecs och stötta butiker, restauranger och caféer har vi tagit fram nya kostnadsfria sätt att handla på hos oss. Genom två nya initiativ hjälper vi dig som av olika anledningar inte har möjlighet att besöka Asecs just nu. Riskgruppshoppingen är nu borttagen, men du kan fortsätta använda vår hemleverans och pickup station. Nu blir det enklare för dig som vill stötta initiativet #supportyourlocaljkpg och fortsätta att handla lokalt i tuffa tider.

Hemleverans – Paket

Lägg en beställning och få gratis hemleverans samma dag. Välkommen att handla från de butiker som är anslutna. Gäller för dig som bor i Jönköping och inte längre bort än Kaxholmen/Habo/Tabergsdalen/Tenhult. Hemleveransen kör inte ut matvaror.

Vill du få mat hemkörd så kan du använda Stora Coops online handel. Läs mer och beställ din hemleverans på deras hemsida.

Läs mer

Hemleverans – Lunch

Självklart kan du få hemleverans från flera av Asecs restauranger. Vi har ingen gemensam tjänst, utan här finns en kombination av Foodora, Dlivrr och andra lösningar.

Läs mer

Pickup Station

Du kan alltid välja att hämta dina varor eller mat/fika utomhus, vid en av våra Pickup-stations. Finns vid entré A, B och C på Asecs.

Läs mer