“If you can dream it, you can do it.”

Michelle Fridh förverkligade sin dröm och förvandlade sitt stora intresse till välsmakande business. Idag driver hon Tårtia Bageri & Event i Gislaved och är även en av årets deltagare i TV-programmet där tårtkonstnärer tävlar mot varandra. Den 22 april kommer Michelle till A6 Center och hon utlovar både cupcake-show och inspirerande workshops.

Kärleken till bakning har alltid funnits där, men det var inte förrän en semester i Sydafrika 2012 som Michelle började intressera sig för specialdesignade tårtor. När hon bläddrade i en bakbok med inspirerande bilder insåg Michelle vad hon ville göra i framtiden. Dels ville hon baka, men också synas i TV-rutan. Två drömmar som idag har blivit uppfyllda. Michelle utbildade sig själv genom flera timmar av bloggläsande och YouTube-tutorials. Tillslut var hon redo att öppna sitt eget bageri.

– När jag bestämde mig för öppna bageri var jag livrädd. Jag har aldrig varit så rädd för någonting i hela mitt liv. Men det är väl så, drömmar ska inte vara helt enkla att uppfylla. Karriärmässigt var det helt klart min största dröm, en annan dröm var att få vara i TV, säger Michelle med ett leende.

Michelle          Närbild          Quote

Men vägen till framgång var allt annat än enkel. Michelle blev mobbad under hela sin skolgång. Därigenom blev bakning någon form av tillflyktsort för henne. Flera år av tuffa erfarenheter skapade ett revanschsug hos Michelle. Kanske var det hennes erfarenheter som hjälpte henne att lyckas. Idag har hon en önskan att inspirera och motivera andra människor, vilket hon definitivt gör med sin enorma livsglädje och sitt smittande leende.

– Jag är liksom bara sugen på livet, jag vill göra allting som jag tycker är roligt.

När vi frågar Michelle om receptet till framgång säger hon att hon själv lever efter ett citat av Walt Disney:
– If you can dream it, you can do it.

Michelles fem tips för att förverkliga sin dröm:
– Ge aldrig upp
– Tro stenhårt på din dröm
– Sätt upp mål och delmål
– Jobba hårt
– Ta dig över alla hinder, du kan om du verkligen vill

 

Den 22 april finns Michelle på A6 Center för ett cupcake-event mellan 11-12 och 13-14 där barnen får möjlighet att dekorera sina egna cupcakes. Varmt välkomna!

Kommentarer