Färgglatt, rosa och skimmer.

Våren är äntligen på ingång och därför har vi förhört make up artist Johanna Meszaros från Make up Store A6 om vårens sminktrender.

Vilka är vårens sminktrender?
I vår är det mycket färgglad make up som är populärt. Starka läppar och färgglada ögon. Mycket lyster och bronzer i huden är också trendigt. Rosa toner på både ögon och läppar är vårens stora färg.

Vilken produkt kan du som make up artist inte leva utan?
Som make up artist kan man inte leva utan vår fantastiska Smoothing Primer. Den jämnar ut huden, återfuktar och mattar ner innan du applicerar din foundation. Fungerar även ovanpå makeupen för extra matt finish. Allt i ett, helt enkelt.

Vilken produkt säljer ni mest av på Make up Store?
Vår mest populära produkt är våra fantastiska läppstift som är helt veganska och innehåller mjukgörande olja som vårdar läpparna. Passar alla, då de finns i både matt, kräm och skimmer. Det bästa är att det bara kostar 125 kr hela april.

 

Make up Store har after work på fredag 28/4  mellan 20-22. Besök Make up Store A6 på Facebook för att attenda evenemanget.
Under modevisningen på lördag kan du dessutom inspireras av deras sminkning eftersom de sminkar alla medverkande modeller.
Varmt välkommen!

Kommentarer