Asecs Barnpatrull testar sommarleksaker

Sommaren är här med massor av tid för lek och spring. Och vilka vet bäst vilka leksaker som är roligast, om inte barnen själva? Vi skickade därför ut Asecs Barnpatrull för att testa några av sommarens alla härliga leksaker!


 

Ready, set, go

Vattenpistol är en klassisk leksak till sommaren, och en stor favorit hos vår Barnpatrull. Skjut prick, eller samla familjen en varm sommardag och ha vattenkrig! Vi garanterar en fartfylld, och blöt, upplevelse!

“Vattenpistolen var den roligaste leksaken, eftersom den skjuter vatten”
– Wilgot, 9 år

“Den roligaste leksaken var vattenpistol, för den är blå”
– Charlie, 4 år 

Bästa badleksaken för lata sommardagar

En flytleksak kan enkelt förgylla en dag på stranden! Passa på att flyta omkring i vattnet på en rosa flamingo i sommar. Eller vill du kanske hellre ha en donut, krokodil, sköldpadda eller någon av alla andra flytleksaker du hittar hos oss på Asecs? Oavsett om vilken färg eller form du vill ha, så är det den perfekta kompanjonen att ta med sig till stranden eller sitta och vila på i trädgården.

“Jag gillar flamingon, den är rosa och det är min favoritfärg”
– Felicia, 6 år

The sky is your limit

Sky Target är leksaken som både utmanar och underhåller! Skjut iväg snurran från din pinne så högt du kan upp i luften, och låt sedan din kompis försöka fånga den. Perfekt lek för dig som har spring i benen och behöver röra på dig.

Tävla med din kompis om vem som kan fånga snurran på sin pinne flest gånger. Eller utmana varandra med hur länge ni kan hålla igång fram och tillbaka utan att snurran nuddar marken. Hur många gånger klarar ni?

“Det var kul men svårt att få iväg snurran”
– Felicia, 6 år

..

——

.———

.

Rocka loss med en rockring i sommar

Rockring är den klassiska leksaken som aldrig går ur stil. Visste du att rockringen även går att använda vid träning? Förutom att du tränar koordinationen, använder du både mag- och ryggmuskler när du rockar. Du kan därför använda rockringen som både leksak och träningsredskap. En rockring är därmed den perfekta underhållningen för både vuxna  och barn!

Catch that ball

Catchboll är aktiviteten som passar för hela familjen. Kasta bollen mellan er och försök att fånga den med ditt kardborre-racket. En utmaning för både stora och små!

Vattenpistol, Lekia, 129kr
Vattenpistol Nerf, Clas Ohlson, 169kr
Flytleksak Flamingo, Clas Ohlson, 129kr
Sky Target, Lekia, 99kr
Rockring, Lekia, 59kr
Catchboll, Lekia, 89kr

Kommentarer