Always be YOU

Från vår POV är du amazing. Det påminner vi gärna om. Och vi påminner gärna om andra grejer också, som att livet ska va GÖTT. Ät mitten på kanelbullen först, våga säga ja OCH nej, klä dig i dina bästa kläder och ta hand om dig själv, varje dag!   

Dress with confidence

Låt 2022 bli året då du verkligen har på dig det DU vill. Det DU gillar. Oavsett om det är farmors gamla lusekofta, nya coola jeans eller en tisha med kattungar på.

Replace troubles with bubbles

Tuff dag? They come and they go. Unna dig ett långt, varmt bad med badbomber som doftar gott! Har du inget badkar? En långdusch med en go duschgel är precis lika effektivt för att skrubba bort dåliga vibbar, eller bara locka fram riktigt bra!

Do the things you dream about

Ta dina drömmar på allvar. Ge det till dig själv! YOLO är kanske lite uttjatat by now, men YOLO! Att uppleva och genomföra saker är kanske den största lyxen som finns.

…and relax!

OK, det är 2022, ingen behöver egentligen säga till oss att göra MER… men kanske mindre, ibland. Lägg in pauser i kalendern, läs en bok i soffan, streckkolla Netflix eller sätt dig på en stubbe i skogen och tänkt på inget särskilt. HUR mysigt?!

Grönt set – Junkyard | Grön blus – Lindex | Grön kappa – Gina Tricot | Rosa klänning – Lindex | Tröja med tryck – Junkyard

 

Kommentarer