Sweet Holiday

Den 20 november börjar julen hos oss. Butikerna skyltar, stämningsfull musik strömmar ur högtalarna och doften och känslan av jul sprider sig över hela Asecs.

Barnens magiska julvärd

Den 29 november slår vi upp portarna vid Entré D till barnens egna magiska julvärld: Candy Cane City. Här bor de sockersöta mojisarna bland gigantiska polkakäppar, klubbor och karamelliserad skog. Kom in på en upptäcktsfärd och möt Dans-kakan, Puss-kakan och Bus-kakan som säkert är ute på något av sina tokiga upptåg. Men mojisarna är blyga – för att säkert få syn på dem är det bäst att hålla avstånd till varandra och inte vara fler än 8 människor i staden samtidigt.

Boka tid med Tomten

Det blir en annorlunda jul. Vår stackars tomte är i riskgrupp och måsta vara kvar på Nordpolen. Istället för att besöka oss, kommer han att ringa upp alla snälla barn på Facetime (så många tomten hinner). Boka din tid idag!

Läs mer

Vinn fina klappar

Vill du vinna fina klappar till dig själv eller någon annan? På Asecs finns sju stora pepparkakshus med innehåll för den som gillar inredning, skönhet, leksaker, matlagning, spel, mode och träning. Och du kan vinna allt i varje hus.

Läs mer

Tävling för alla gottegrisar

Hur låter en stund för två i Grenna Polkagriskokeri för att baka egna polkagrisar? Mysigt va? Nu har du chansen att vinna en guldbiljett som leder rakt in i de randiga karamellstängernas förtrollade värld.

Läs mer


Covid-19

För oss på Asecs är besökares och anställdas hälsa och säkerhet väldigt viktigt. Därför har vi valt att genomföra ett antal åtgärder för att bidra till att minska risken för smittspridning i samhället.Vi följer kontinuerligt händelseutvecklingen kring spridningen av coronaviruset och följer regeringens och Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer.

Läs mer om hur vi arbetar för att minska smittspridningen