Upplev julen på Asecs

25 november – 10 januari

Magiska moments coming up! Adventshelgerna på Asecs är en guldglittrande drömvärld där pirater och livs levande mermaids är lika verkliga som rum byggda av godaste godis. Crazy nissar ackompanjeras av amazing livemusik och runt varje hörn väntar uppfyllda önskningar som du kan tävla om varje vecka. Här kan du läsa mer om allt du inte vill missa!

Ge oss din julönskning

I år handlar julen om glädje och uppfyllda önskningar! Känner du doften av magi som ligger i luften? Några crazy nissar har suddat ut gränsen mellan verklighet och dröm, och en magisk värld där alla önskningar kan gå i uppfyllelse har öppnats.

Läs mer om hur du kan önska dig något här.

Tävla om julgåvor i önskeskåpen

Varje vecka kan du vinna ett finfint önskeskåp inne på Asecs! Vi har fyllt sju skåp med era önskningar, och är du riktigt uppmärksam (eller följer oss på Instagram) så kan du vara med och tävla om dem. Varje lördag släpper vi ett nytt önskeskåp som du kan tävla om.

Så tävlar du:
1. Ta dig till Asecs och hitta frågan på veckans önskeskåp.
2. Ladda ner/öppna appen Asecs Friends och scanna rätt svar.
3. Nu är du med och tävlar!

Uppfyllda önskningar

Den 25 november går några önskningar i uppfyllelse! Vi öppnar två önskerum och två önskehus, där barn kan interagera och bidra till en mysig upplevelse.

Candy Cane Lane är en sockersöt julupplevelse med godistema. Här kan ni ta gulliga selfies och bidra till julstämningen genom kreativa aktiviteter.

Rummet Atlantis bjuder in till en spännande undervattensvärld! Här kan barnen vara med och bygga korallrev och ta coola, havsinspirerade selfies. 

I önskehuset Arcadium står arkadspel och gaming i fokus. Välj bland hur många spel som helst!

Önskehuset The Unicorner bjuder på unicorn poop (till vardags kallat sockervadd). Mums!

FaceTime med Tomten

Tomten hänger med i svängarna och tänker på miljön. Därför ringer han upp så många snälla barn han hinner på FaceTime! Du bokar din tid med Tomten via appen Asecs Friends.

Läs mer om hur du får ett samtal från Tomten här.

Julens öppettider

Julafton, 10–13
Juldagen, stängt
Annandag jul, 10–18
Nyårsafton, 10–14
Nyårsdagen, stängt
Trettondagsafton, 10–18
Trettondagen, 11–17

Asecs Friends

Asecs Friends är kundklubben som belönar dig när du shoppar på Asecs.Appen samlar alla stämpelkort, uppdrag och erbjudanden på ett och samma ställe. Med Asecs Friends har du hela centret i din ficka.

Läs mer om Asecs Friends här.

Ladda ner appen Asecs Friends


Information om Covid-19

Julen ska vara härlig för alla! Genom att visa hänsyn, hålla avstånd och stanna hemma vid förkylningssymptom kan vi tillsammans minska smittspridningen. Läs mer om våra åtgärder mot Covid-19 här.