Hemleverans – lunch

Nu rullar vi igång gratis hemkörning av lunch från Asecs restauranger! Beställ mat direkt från en utav restaurangerna som är anslutna till tjänsten, så löser vi leveransen hem till dig eller ditt jobb, helt utan kostnad. Tjänsten är öppen nu och vi börjar att testa under en månads tid.

Såhär funkar det

Beställ mat direkt från en av våra restauranger, du hittar kontaktuppgifter och vilka restauranger som är anslutna i listan nedan. Maten körs ut alla dagar mellan kl 11.30-15.30, och du behöver göra din beställning senast en timme innan din önskade leverans. Lämna namn, telefonnummer och adress när du gör beställningen, och önska din leveranstid. Vi gör vårt allra bästa för att hålla tiderna, men ber om överseende med någon liten fördröjning.

Om ni är fler i sällskapet, och vill beställa mat från olika restauranger, måste ni göra separata beställningar hos respektive restaurang. Vi har i dagsläget inte möjlighet att hantera sam-beställningar eller gemensam betalning.

Leverans inom Jönköping

Hemkörningen sker i dagsläget till dig som bor i Jönköping (max en mil från Asecs).

Betalning

Restaurangen kommer att ta betalt via Swish i samband med din beställning. Utkörningen är helt kostnadsfri, du betalar bara för maten.

Restauranger

Du kan beställa mat och hemkörning från följande restauranger:

GottMos
Tel: 036-60013

Liban Deli
Mail: Info@libandeli.com
Tel: 036-127799
SMS: 0707989265

Sushi Yama
Tel: 036-860 04 54