Panduro Hobby

Öppettider: Måndag-fredag 10-19, lördag 10-18, söndag 11-17

Vad pysslar du helst med? Är det smycken som gäller? Fina saker till hemmet? Eller pysslar du helst med barnen? Vet du? Det spelar ingen roll! Vi har det mesta som har med skapande och kreativitet att göra. Så nästa gång du ska baka, göra en festdukning, sy fina soffkuddar, scrapbooka eller spendera lite tillsammanstid med barnen – gör ett besök hos oss först. Vi ser till att du får rätt material, bra material och en hel massa härlig inspiration!

Bli inspirerad och handla dygnet runt på www.pandurohobby.se

Du hittar Panduro Hobby i gången mellan entré A och entré B. Välkommen.

 

Klicka HÄR för att spana in Asecs andra butiker och för att se en karta över centret.

 

ERBJUDANDEN

Är du vår nya designer? Vi söker efter en pysselälskare som vill designa ett DIY-kit för barn tillsammans med oss. Skapa ett kit och delta i tävlingen senast den 19 juni. En vinnare får se sitt DIY-kit förverkligas i Panduros sortiment! I priset ingår också ett presentkort värt 1 000 kronor och resa med en övernattning till Panduros kontor i Malmö. Ditt bidrag gör skillnad! För varje tävlingsbidrag skänker vi 50 kronor till SOS Barnbyar Läs fullständiga tävlingsvillkor på www.panduro.com/about-panduro/pandurobyme

Släpp loss barnens kreativitet och fantasi med ett kul pysselparty hos oss! Kalaset varar i 2 timmar och allt material ingår i priset för kalaset. ”Perfekt party för att t.ex. fira födelsedagar. Att pyssla och skapa utvecklar barns kreativitet. Barnen får skapa flera olika roliga pyssel. Inspirerande pysselproffs finns på plats. Alla får ta med sina skapelser hem. Vi tar hand om städningen.” Vill du boka ett Panduro Party? Ring till eller boka i närmaste Panduro-butik. Prata med butikspersonalen för att skräddarsy ditt party!