Crepe L’U

Välkommen till Crepe L’U där vi är specialiserade på att servera läckra crêpes, våfflor, galetter, lunch och kaffe. Vår passion för kvalitets ingredienser och unika smaker skiner igenom i varje rätt vi serverar.

Vår meny är utformad för att tillgodose alla smaker och preferenser. Oavsett om du är sugen på något sött, salt eller en kombination av båda, så har vi något för dig. Våra crêpes och våfflor serveras med olika toppings och fyllningar, från färsk frukt och vispgrädde till smakrika kött- och ost fyllningar.

Våra galetter är en fransk specialitet gjord på bovetemjöl och fyllda med olika läckra ingredienser såsom skinka, ost och svamp. De är perfekta för en snabb lunch eller en lätt middag.

Vi är stolta över att använda endast de färskaste, lokalt producerade ingredienserna när det är möjligt. Vårt kaffe görs på högkvalitativa bönor och bryggs till perfektion för den ultimata koffein kicken.

På vår restaurang strävar vi efter att skapa en varm och inbjudande atmosfär där våra kunder känner sig som hemma. Oavsett om du svänger förbi för en snabb bit eller slår dig ner för en lugn måltid, så är vi fast beslutna att göra din upplevelse hos oss oförglömlig.

Crepe L’U hittar du på restaurangtorget vid entré A.

Tack för att du valde Crepe L’U. Vi ser fram emot att servera dig!

Asecs Crepe L'U

 

Centrumkarta

Karta

Liknande butiker