Hey music lovers!

Den 29-30 augusti live-streamar vi en riktigt fet festival från ett restaurangtak på Asecs. 14 grymma, lokala akter kommer att avlösa varandra i studion och spelningarna sänds på Jnytt och JP. Vi utlovar en riktigt nice och Corona-säker upplevelse som du kan ta del av var du än befinner dig.

Vi hoppas att du vill vara med och stötta musiklivet i Jönköping. Det vill vi som är med och arrangerar och betalar arvode till samtliga som medverkar – Asecs, Jnytt och Jönköpings kommun. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Välkommen till Jönköpings största digitala musikfestival! #supportyourlocalmusic

Lineup 2020


Faith Kakembo

Faith Kakembo är en soul-, gospel- och jazzinspirerad artist. Våren 2020 var hon med i Melodifestivalen med låten ”Crying Rivers”, och hon vann dessutom länsfinalen av P4 Nästa i Jönköping med låten ”Through Fire And Rain”.  

Johan Leidefors

Johan Leidefors är artist och låtskrivare med fokus på ett akustiskt sound. Själv beskriver han sitt sound som en blandning mellan akustiskt, rock och alternativ country.

Refinnej

Refinnej, eller Jennifer Boström som hon heter, är en konstnär som uttrycker sig i både musik och foto. Hennes musik är stämningsfull och trollbindande och för tankarna till nordisk natur och folktro.

Karl Martindahl

Karl Martindahl slog igenom i Fame Factory 2003/2004 och var år 2004 med i Melodifestivalen med låten ”Love turns water into wine”. Idag är han både artist, låtskrivare, författare och föreläsare.

Grande Royale

Rockbandet Grande Royale från Jönköping hittar sina rötter i tidig 70-tals rock från Detroit och 90-tals rock i Skandinavien. Detta blandat med vintage pop ger bandet ett eget sound.

Abe Adwar

Huskvarnasonen Abe Adwar är en popartist ut i fingerspetsarna. Han har bland annat setts i TV-rutan både i Svenska Idol och Persia’s got Talent. Med sitt artisteri vill han sprida kärlek och fred. 

Högt î Tak

Fiol, dragspel, banjo och flöjt. Den här folkmusikgruppen har allt och lite till som behövs för att spela musik som får en på riktigt gott humör. 

Delingo

Gruppen Delingo kommer att bjuda på hiphop och rapp från Asecs scen.

Live in Color

Live in Color är ett pop/rockband som bildades 2018. Bandet består av de tre bröderna Jesper, Anton och Linus, deras kusin Viktor samt deras barndomsvän Tim. Tillsammans skapar de musik som har ett glatt, känslosamt och drömmande sound.

LECC

LECC består av Jacob Hallberg och Julia Jonsson. Duon spelar popig RnB och har ett modernt sound.

Trapptoner

När de inte spelar musik jobbar Matilda Adolfsson, Sven Lagerberg och Jan Thollander till vardags inom hjärtvården på Länssjukhuset Ryhov. I vanliga fall musicerar de i en sjukhustrappa, men nu kommer de till Asecs och #supportyourlocalmusic!

Tiffany Tallåker

Tiffany Tallåker är en sångare och låtskrivare som har ett avskalat och akustiskt sound.

Annielle

Annielle är en artist och låtskrivare som bland annat har vunnit Svensktoppen Nästa i Stockholm med låten ”I Move Again”. Hennes sound är pop med inslag av folk och country.

Spring City

Soul/pop gruppen Spring City består av artisterna Annielle, Noomi och MIAH. Artisterna har varit framgångsrika i bland annat Sveriges Radios musiktävling P4 Nästa, både som grupp och individuellt som soloartister. 2018 vann Spring City riksfinalen i tävlingen med låten ”Back on our streets”.