Är du artist eller musiker?


Vi vet att det är svåra tider och att du antagligen längtar som en galning efter publiken. Allt vi kan säga är håll uuuut! Du behövs! Men vi kan också göra något. Som att svänga ihop tidernas grymmaste live-streaming-festival från ett restaurangtak på Asecs. Vill du vara med?

Den 29-30 augusti bränner vi av en festival med 14 sköna akter som spelar ungefär 20 minuter var, och det hela streamas på Jnytts hemsida. Så förutom att du får skicka en faktura på 3.000 kr per deltagande musiker* kan du också nå ut till i princip hela regionen med din musik. Låter det fett? Anmäl dig!

Anmälan är öppen till den 15 juli, därefter kommer festivalredaktionen att sålla fram och meddela de 14 akter som väljs ut till festivalen. Det enda kravet är att alla som deltar måste vara folkbokförda i Jönköpings kommun.

Och du! De akter som skapar mest engagemang under streamingen får ett hedersfyllt pris – att göra en spelning för patienter och personal på Ryhov. På Corona-säkert avstånd såklart.

*Det enda kravet är att minst hälften av de deltagande i er akt är från Jönköpings kommun

Läs pressmeddelandet här

Har du frågor? Kontakta:

Calle Rydberg, 073-567 30 56
Tina Gardestrand, 0738-439 600
eller maila: streamfestivaljkpg@gmail.com

Förutsättningarna för livegiget 2020 kommer vara semi-unplugged. Tyvärr är det inte möjligt med fullt riggade distade akter detta år.

Anmälningsformulär: