Vilket sätt att handla passar dig just nu?

För att alla som vill ska kunna fortsätta att handla på Asecs och stötta butiker, restauranger och caféer har vi tagit fram nya kostnadsfria sätt att handla på hos oss. Genom tre nya initiativ hjälper vi dig som av olika anledningar inte har möjlighet att besöka Asecs just nu. Nu blir det enklare för dig som vill stötta initiativet #supportyourlocaljkpg och fortsätta att handla lokalt i tuffa tider.

Hemleverans – Paket

Lägg en beställning och få gratis hemleverans samma dag. Välkommen att handla från de butiker som är anslutna. Gäller för dig som bor i Jönköping och inte längre bort än Kaxholmen/Habo/Tabergsdalen. Hemleveransen kör inte ut matvaror.

Läs mer

Tjänsten för hemkörning av lunch har avslutats!

Pickup Station

Innebär smidig upphämtning av det du beställt utanför entré A vid Asecs. Passar dig som kan åka eller gå förbi Asecs själv men som av olika anledningar inte har möjlighet att gå in och besöka de olika butikerna, restaurangerna och caféerna.

Läs mer


Support your local jkpg

Destination Jönköping, Jönköping City och vi på Asecs står bakom initiativet till #supportyourlocaljkpg. Under hashtaggen kommer vi att lansera våra initiativ för att stötta handeln. Och vi uppmanar dig att hjälpa till – alla idéer behövs!

Så här kan du stötta lokala butiker och restauranger genom krisen:

• Gör dina inköp hos lokala aktörer – gynna butiker, restauranger och caféer i Jönköping.
• Om du vill köpa mat och fika men hellre håller dig hemma – använd dig av take-away och utkörning.
• Hjälp någon som befinner sig i en riskgrupp att handla i sin lokala butik, restaurang eller café.
• Dela #supportyourlocaljkpg i dina sociala kanaler. Sprid goda initiativ och insatser för att hjälpa lokala butiker, restauranger och caféer.