Asecs summer vibes

Svensk sommar i all ära, men föreställ dig det här: färgglada parasoll fladdrar i vinden. Varenda kotte njuter av en glass. Neon och pastell ackompanjerar det brusande havet och solnedgången har aldrig varit starkare.

Kanske låter drömmen om ett semesterparadis långt bort, men där tar du fel. Nu tar Asecs Miami till JKPG!

För att förgylla en sommar med restriktioner och pandemilagar tar vi det bästa från Miami hela vägen hem till Jönkan. Upplev vår version av Oceans drive, sola i fräna skärmkepsar på ett Miamifierat Vätterstranden och besök Asecs för att shoppa sommarens bästa outfit. Oavsett väder är Asecs feat Miami en semesterupplevelse att minnas för hela familjen.

Käka på våra utesittplatser!

Det finns inget bättre än att äta utomhus i skuggan av ett parasoll nu när sommaren är här. Därför har vi fixat sittplatser utanför
entré A, och vi föreslår att du hämtar take away från vårt restaurangtorg och tar med dig dit.

Vid uteplatserna vajar palmerna i vinden och färgglad dekor får oss osökt att tänka på en sandstrand i semesterparadiset Miami. Se till att ta en riktigt bra bild på din mat och omgivningarna innan du hugger in.

På uteplatserna gäller vett och etikett. Vi ber er att sitta i sällskap om max 4 personer, och att ni håller avstånd till övriga sällskap. När ni ätit plockar ni själva undan skräpet och slänger det i soptunnorna vi ställt ut, så att platserna ser lika inbjudande ut för nästa hungriga sällskap. Vid uteplatserna finns ingen servering, utan mat och dryck inhandlas inne på centret.