Shoppinghjälten

En kostnadsfri hjälp till dig som är i en riskgrupp. Tjänsten riktar sig till dig som inte bör gå ut och handla och behöver få nödvändiga varor hemlevererade till dörren. Kan användas av dig som bor i Jönköpingsområdet.

Vem passar det?

Shoppinghjälten är ett alternativ för dig som är tillhör en riskgrupp och helt enkelt inte får ge dig ut och handla. Behöver du få varor hemkörda? Asecs ordnar med gratis hemleverans till dig som bor i Jönköping (max en mil från Asecs).

Hur funkar det?

Du gör en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan. Du får då en personlig kontakt på Asecs som guidar dig genom hela köpet. Din personliga kontakt är den som handlar åt dig och tillsammans ser ni till att du får tag på de varor du behöver. Du som handlar behöver ha tillgång till swish och du kan handla från alla butiker som använder sig av swish. (Se listan på butiker i formuläret och i texten nedanför). Leveransen av varor sker en gång i veckan, på onsdagar. Vi behöver din beställning senast dagen innan klockan 19.

Klicka här för att komma till beställningsformuläret!

Information och villkor

• Leveranstjänsten är kostnadsfri.
• Shoppinghjälten är under uppstart och till en början hjälper vi tio personer i veckan som behöver få personlig hjälp med hemleverans av varor.
• Shoppinghjälten hjälper till med beställningar för minst 300 kronor sammanlagt.
• Du kan handla från alla våra butiker som har swish (se listan på butiker i formuläret och här nedanför).
• Vi levererar maximalt en kasse/person.
• Vi tar inte emot beställningar av: receptbelagda apoteksvaror, alkohol, frysvaror eller köp av spel där det är åldersgräns.
• Leveransen av varor sker en gång i veckan, på onsdagar. Vi behöver din beställning senast dagen innan.
• Vi har tyvärr inte möjlighet att hjälpa till med eventuella reklamationer, returer och återköp. Där hänvisar vi till respektive butik.

Så tänker vi kring säkerhet

Asecs personal som hanterar din beställning följer alla rekommendationer från myndigheterna kring hygien. Det innebär till exempel att de är noga med att ha rena händer och använder plasthandskar vid hantering av varorna. De håller ett gott avstånd till dig i samband med leverans, alternativt lämnas det du beställt utanför din dörr.

I de här butikerna kan du handla med Shoppinghjälten

Accent
Apoteket AB
Apoteket hjärtat
Blomstertid
Bodyshop
Brothers
Clas Ohlson
Coop
Denim & Friends
DinSko/Ecco/Nilsons
GANT
Ideal of Sweden
IEMS
Jack & Jones
Kahls The & Kaffehandel
KappAhl
Kjell & Company
Klockmaster
Lekia
MQ
Polarn O. Pyret
Pressbyrån
Regementet
Scorett
Season
Skopunkten
Teknikmagasinet
Twilfit
Ur & Penn
Vero Moda
Vila Clothes
Åhléns