Resemässa

18 januari kl 10-17 (entré C)

Glöm det gråmulna januarivädret för en stund och dröm dig bort till världens alla hörn. Den 18 januari är det dags för den årliga Resemässan på Asecs. Välkommen att träffa utställare och inspireras av vad världen har att erbjuda.

På Resemässan den 18 januari kl 10-17 finns 14 utställare från resebranschen på plats på Asecs (entré C) för att visa vad de har att erbjuda. Oavsett om du vill resa nära eller långt bort. Under dagen bjuds det även på allt från fartfylld dans för barn och vuxna med Klubb Karibien till Skattjakt, tipspromenad och minidisco. Mässan får också besök av barnens favoriter Bamse och Lollo & Bernie.  

Populära Resemässan anordnas av Resehuset på Asecs och är ett årligt återkommande event. En dag med full fokus på resande i olika former och där vi vill visa upp vad världen och våra utställare har att erbjuda. I kombination med aktiviteter för hela familjen kan vi lova att det kommer att finnas någonting för de allra flesta.

Oavsett om du går och funderar på en bussresa i Europa eller ett safariäventyr så finns det alla möjligheter att träffa och inspireras av alla reseexperter som finns på plats under ett och samma tak.Minidisco med Lollo & Bernie
Tid: kl. 11.30, 13.00, 14.30
Plats: Mittemot Resehuset (entré C)

Discodans med Klubb Karibien
Tid: kl. 12.00 & 14.00
Plats: Mittemot Resehuset (entré C)

Dansshow med Klubb Karibien
Tid: kl. 15.00
Plats: Mittemot Resehuset (entré C)

Hela dagen finns möjligheten att träffa Bamse och gå på tipspromenad och skattjakt.
Välkommen till en värld av upplevelser.