En helg i hållbarhetens tecken!

Fredag 31 mars kl 15-19 / Lördag 1 april kl 11-17 / Söndag 2 april kl 11-16

31:a mars – 2:a april bjuder vi in till en fullspäckad helg med shopping som gör skillnad. Ställ ut på Asecs Market Pop-Up, handla närproducerat av lokala leverantörer, förnya vårgarderoben med Emelie Norberg och Lisa Bonving, och inspireras till cirkulär konsumtion. Välkommen till Asecs Re:make; där hållbart är härligt.


Asecs Market Pop-Up

1 april kl. 11-16 vid entré B får du som privatperson en exklusiv chans att ställa ut och sälja inne på Asecs. Boka bord, rensa förråd och gör en god gärning för miljön (samtidigt som du får klirr i kassan). Hitta nygamla favoriter, och skynda fynda härliga deals. Klicka här för att boka bord!

Asecs Market Locals

Support your locals i denna mysiga marknad vid entré B präglad av när-, här- och därproducerat. Bland utställarna hittar du Grenna Glass, Visingsögrisen, Persgården, Prästgårdens Mejeri, Enets Marmeladeri & Bageri och Farfars Kebabsås. Många fler finns på plats, och tillsammans med några av butikerna på Asecs skapar de en mini-basar bara för dig. 

Re:create your style

I våra modehubs vid entré A inspireras du på temat slow fashion. Få tips av hållbarhetsinfluencers Emelie Norberg och Lisa Bonving som hjälper dig maxa potentialen i din garderob, utan att belasta miljön. Våra värdar putsar upp dina sneakers inför våren, och i vår DIY-hörna vid entré C kan du piffa din Asecs totebag med tygmärken och textilpennor. Låt fantasin flöda i en hyllning till hållbarhet.

Mängder med aktiviteter

Var med på bokbytarkalas hos Akademibokhandeln, gå Quiz Walk med familjen, lämna in saker till second hand hos Footly och Circular Center, besök butiker som ställer ut i gångarna, handla av framtidens entreprenörer när UF-ställer ut, och provsmaka caféernas utbud via Asecs cyckeln. Helgen är full av härliga happenings.

Make Friends i App-loungen

Visst älskar man nya kompisar? I App-loungen vid entré B får du hjälp att gå med i Asecs Friends, kundklubben som belönar dig när du shoppar på Asecs. Med appen samlar du stämpelkort, uppdrag och erbjudanden på ett och samma ställe. Nya Friends får snurra på Lyckohjulet och tävla om fina priser, och kopplar du din bank får du ett presentkort på 50kr att handla för.


Aktiviteterna på Asecs Re:make