Fall Flavors @ Asecs!

Friendly Days är en värld full av erbjudanden och perks för dig som laddat ner appen Asecs Friends. 30/9 – 2/10 fyller vi centret med höstiga händelser och härliga happenings på temat Food & Fashion! Appen flödar över av belöningar och tävlingar, och vi satsar extra mycket på exklusiva aktiviteter och rabatter för våra Asecs Friends!

Alla erbjudanden i Asecs Friends

För att ta del av alla erbjudanden och aktiviteter under Friendly Days måste du ha appen Asecs Friends. Ladda ner appen redan nu för att få belöningar när du shoppar på Asecs.
Läs mer om appen här

Det här händer på Friendly Days

Ta del av alla erbjudanden genom att ladda ner appen redan idag, och få förtur på festligheterna! Godishjul och VIP-belöningar, go nuts med donuts, och skapa drömmiga DIY-dekorationer; allt för våra vänner! I Apploungen får du hjälp att bli Asecs Friends-medlem, och om du dessutom kopplar din bank får du snurra lyckohjulet och tävla om fina priser. Genom att koppla din bank får du belöningar när du handlar på Asecs. Appen samlar alla stämpelkort, uppdrag och erbjudanden på ett och samma ställe; så smidigt! 

Mellan Entré A och B hittar du säsongens showroom! Kolla in trenderna, inspireras av modet, tipsas av vår personliga stylist, och tävla om att vinna en basgarderob för 10 000kr! Rör dig vidare mot Entré A, och njut av höstens smaker i matmarknaden. Holy Kebab, Kahls The & Kaffehandel, Bengtsons Ost och Arne Bageri & Butik är några av butikerna som kommer ställa ut. Vid Entré B fortsätter hyllningen till höstmaten, och i det uppbyggda provsmakningsköket kommer kändiskockar bjuda på tips och tilltugg. Lördag gästas vi av Andrea Brändström, vinnare av Hela Sverige Bakar 2017, och på söndag är Elliot Garis, trea i Sveriges yngsta mästerkock 2021, på plats! 

Det blir foodiebags, lyckohjul, pyssel och megamys. Tävlingar med priser från Kicks, Yogiboost, Synoptik och Teknikmagasinet. Extra allt och lite till, precis som det ska vara på Friendly Days! 

Ladda ner appen Asecs Friends

För att ta del av alla erbjudanden och aktiviteter under Friendly Days måste du ha appen Asecs Friends. Ladda ner appen redan nu för att få belöningar när du shoppar på Asecs.
Läs mer om appen här


Minnen från vårens Friendly Days