Friendly Days

Fredag 15-19 | Lördag 11-17 | Söndag 11-16

Nu är Friendly Days tillbaka och välkomnar dig till en glittrig shoppingfest 26/5 – 28/5. Butikerna har laddat med grymma erbjudanden som du hittar i Asecs Friends appen, och på Stora Scen blir det musik och artistuppträdanden. Så klart blir det även mängder med aktiviteter, tävlingar, meet & greets och event. En helg full av bjussiga överraskningar och världens variation av shopping.

Alla erbjudanden i Asecs Friends

För att ta del av alla erbjudanden under Friendly Days måste du ha appen Asecs Friends. Ladda ner appen redan nu för att få belöningar när du shoppar på Asecs.

Läs mer om appen här


Artister på Stora Scen

Ingen shoppingfest utan musik! Till Stora Scen vid entré A har vi bjudit in Panetoz och LIAMOO. Dansa in helgen med Nino&Julia på fredagen, och DJ Leo.B finns på plats både lördag och söndag med sin färgsprakande personlighet och härliga mellohits. På söndag tar Skye och Marshall från Paw Patrol plats på Stora Scen för meet & greet vid tre olika tillfällen. Snart lägger vi ut hela scenschemat, så håll utkik på webben för att inte missa något!

Nino&Julia

Nino och Julia laddar upp festhelgen med dans och meet & greet på scenen vid entré A. Fredag 26 maj kl 16-19.

LIAMOO

Lördag 27 maj kl 14. Scenen entré A.

Panetoz

Söndag 28 maj kl 14. Scenen entré A.

Paw Patrol

Meet & greet med Skye och Marshall. Scenen entré A.

Söndag 28 maj: 
Kl 12.00-12.30 
Kl 13.00-13.30 
Kl 15.00-15.30 


Scenschema Stora Scen


Store Run och tävlingar för hela familjen

För vinnarskallen har vi fyllt på med roliga tävlingar och schyssta priser. Besökare som handlar på centret under helgen och visar upp sitt kvitto i tävlingsstationen vid entré C är med och tävlar om en Store Run i Søstrene Grene, Clas Ohlson, Junkyard, Hemmakväll eller Stora Coop. I en Store Run får vinnaren sprinta genom butikerna och plocka på sig varor under en begränsad tid; klarar du dig till kassan innan tiden är slut får du behålla allt, annars åker det tillbaka i butiken! Du kan även gå på skattjakt, eller testa Cash Cube vid entré D där dagens high-score vinner ett presentkort värt 1000kr.

En extra glittrig helg

Vad är en fest utan glitter och glamour? På bron mellan entré B och C finns vår Glamzone, där du bjuds på en glammig makeup värdig både dansgolvet i discotältet vid entré C, uppträdandena på Lilla Scen vid entré D och din kväll.

Välkommen till en shoppingfest på Asecs!


Karta över aktiviteterna på Friendly Days