Testa cosplay och besök Sakura Market

25 mars kl 11-16 och 26 mars kl 12-16

På Asecs kan du under helgen testa på och lära dig mer om cosplay. Workshoppen går vid två tillfällen, 25 mars kl 11-16 och 26 mars kl 12-16, och hålls vid entré B. Inga förkunskaper krävs, och alla är välkomna att skapa tillsammans.

Cosplay står för costume play, och handlar om att efterlikna figurer från film, tv och spel. Konstformen är lika mycket en hyllning till karaktären man klär ut sig till, som till hantverket i att sy, designa och skulptera sin dräkt. I workshoppen kan du skapa lite enklare masker, göra en hjälm eller kanske ett svärd! Experterna hjälper dig på traven och berättar mer; är du nyfiken på cosplay får du inte missa detta. Alla är välkomna oavsett ålder, och det är bara att droppa in i mån av plats. I samband med workshoppen kommer du även kunna anmäla intresse till en cosplay-kurs som kör igång senare i vår.

Workshoppen är ett samarbete mellan Destination Jönköping och Mitternacht Cosplay


Besök Sakura Market Pop-Up 24-25/3

Samma helg som workshoppen bjuder vi in tre härligt färgglada butiker att köra pop-up vid entré B. Sakura Market har samma öppettider som Asecs, och du hälsas hjärtligt välkommen att ta del av och uppskatta japansk kultur tillsammans.

Meltychocolatemoon
Köp handgjorda smycken och kläder inspirerade av Japans alternativa mode center.

Zakka Store
Upptäck ett fantastiskt utbud av spännande japanskt godis, läsk, chips och annat gott.

Föreläsning med Kawaii Fashion
Lyssna på en föreläsning om ikoniska klädstilar från Japan som Lolita Fashion, Fairy kei och Guro kawa.


Ladda ner appen Asecs Friends

Asecs Friends är kundklubben som belönar dig när du shoppar på Asecs. Appen samlar alla stämpelkort, uppdrag och erbjudanden på ett och samma ställe. Med Asecs Friends har du hela centret i din ficka. Läs mer om Asecs Friends här.

Kommentarer