Brothers

Hos Brothers hittar du allt du behöver inom herrkläder och manlig garderob: allt från basplagg som chinos, tröjor och skjortor till accessoarerkostymer och säsongens nyheter. Vårt erbjudande grundar sig i tanken att varje man ska kunna vara sitt bästa jag. Vi på Brothers tror att ett välklätt yttre ger självförtroendet att våga vara sig själv. Därför skapar vi välklätt mode med suverän passform till ett rimligt pris för att så många som möjligt ska kunna ha den yttre stil som ger kraft att våga vara sig själv. 

OUR OFFER & VALUES

Brothers är en svensk herrmodekedja grundad 1992 med 54 butiker i Sverige och 12 i Finland, varav vissa drivs av franchisetagare. I dagsläget har vi cirka 300 medarbetare och 27 års erfarenhet av mode och service. Vårt driv är att hjälpa våra kunder att hitta sin personliga stil med ett kompett utbud av herrkläder från ett och samma ställe där du som kund kan känna dig trygg med att hitta plagg som passar din personlighet och olika situationer: allt från vardagsfavoriterna till outfits för speciella tillställningar som bröllop, studenten och arbetsintervjuer. Blandningen av egna och externa varumärken ger dig ett brett utbud för att hitta dina favoriter med en skandinavisk känsla för modern och samtidigt tidlös stil. Vi är också skandinaviska i våra värderingar. Vi tror på jämställdhet, på tolerans, på att mångfald berikar och på vikten av att agera på ett hållbart sätt. Det som den moderna skandinaviska mannen står för helt enkelt. För att verkligen vara välklädd måste du trivas i din stil, och vi är övertygade om att vägen dit är en avslappnad inställning till både mode och moderegler.

Besök gärna vår hemsida: www.brothers.se

Du hittar Brothers vid entré B. Välkommen.

 

Klicka HÄR för att spana in Asecs andra butiker och för att se en karta över centret.

ERBJUDANDEN

Kostymen är den välklädde mannens rustning och varje manlig garderob bör innehålla minst en enkelknäppt kostym som fungerar för så väl kontoret som bröllopet och födelsedagsfesten. Hos Brothers hittar du kostymen för alla tillfällen!

 

Man känner sig sällan stiligare än i en välsittande kostym, och nu när vår och sommar är på ingång kommer både tillfällen och möjlighet att använda kostym att öka. Nu kan du köpa vårens och sommarens mest användbara kostymer för 1 995 kronor hos Brothers!

 

Ta studenten med stil! Hos Brothers hittar du kostymen för vårens viktigaste händelse.

 

En välsittande kostym är det snyggaste som finns! Välkommen till Brothers så hjälper deras kunniga personal dig att välja en kostym som sitter perfekt just på dig!