Rean för alla bokälskare

Bokrean 2021 är igång! Passa på att hitta dina nya favoriter bland romaner, deckare, kokböcker, biografier, barnböcker, pocket och mycket mer!

Pop-up butik

Akademibokhandeln kommer ha en pop-up butik vid Entré C den 23 februari som öppnar redan kl 7 för alla er bokälskare! Endast Entré C (entrén vid Kaserngården) kommer att vara öppen vid den här tiden.

Din säkerhet är det viktigaste för oss på Asecs. Vi följer de riktlinjer som finns, från regeringen och Folkhälsomyndigheten, och vi har vidtagit extra åtgärder för att du som vill besöka bokrean hos oss ska kunna känna dig trygg.

I år kan du förboka dina reaböcker i butik, för snabb och trygg upphämtning hos Akademibokhandeln på Asecs. Förbokningen är öppen till och med 20 februari, och du hämtar din beställning i butik 24-26 februari. Läs mer om hur du förbokar reaböcker på Akademibokhandelns hemsida.

Sociala medier

Under bokrean kommer vi ha tävlingar där du kan vinna fina bokpaket från Akademibokhandeln. Dessutom bjuder vi på massvis med inspiration och tips om böcker och läsning. Don’t miss out, följ oss på @asecsofficial på sociala medier för fler tävlingar, tips och inspiration från våra butiker!