Dags för Spooky Season

Oktober innebär höstmys inomhus med varma filtar, tända ljus och en god kopp te. Men det innebär också Halloween och spooky season! Hos Asecs hittar du allt du behöver för en maxad Halloween med pynt, pyssel och utklädnader.

Pumpor

Att ge pumpor olika ansikten och utseenden är en klassisk Halloweendekoration. Sätt ett ljus i pumpan och ställ den utanför dörren så har du en dekoration som lyser upp i höstmörkret. Är läskiga pumpor inget för dig? Inga problem! Det finns inga regler för hur en pumpa måste se ut. Gör en katt, en mus, en stad, eller något annat du tycker är trevligt.

Halloweenpynt

Vill du få Halloweenstämning i hemmet finns det mängder av pynt som kan hjälpa dig att få rätt känsla hemma. Bara fantasin sätter gränser! Skelett, pumpor, gravstenar och spindelväv är bara några exempel. Hos Panduro och Teknikmagasinet på Asecs hittar du allt du behöver!

Utklädnader

Även om det i år inte blir något traditionellt bus eller godis, betyder inte det att man inte kan klä ut sig på Halloween. Våra butiker har fått in flera olika kostymer som passar alla åldrar, både läskiga och mindre läskiga. Kombinera outfiten med ansiktsfärg och sprayfärg för håret för en komplett utklädnad.


Bildkälla Panduro

Halloweenpyssel

Nu när kvällarna blir mörkare och vi helst håller oss inomhus, är det en perfekt tid att pyssla tillsammans med barnen. Köp färdiga pysselkit från Panduro, eller använd det ni hittar tillsammans i naturen. Stenar, kottar och grenar fungerar utmärkt att använda till att skapa små figurer! Låt fantasin flöda och skapa ert eget Halloweenpyssel.

 

Kommentarer