Asecs Bucketlist

Upplev sommaren i JKPG med vår bucketlist! Checka av punkterna i vilken ordning du vill och njut av det bästa från hela länet. Trevlig sommar!

Ladda ner vår sommar bucketlist HÄR och börja checka av punkterna.


👉     Besöka stadsparken

Stadsparken i Jönköping är mysig året runt, men vackrast är den nog på sommaren. Ta med en picknickkorg, eller fika på det mysiga caféet!

👉     Baka polkagrisar i Gränna

Inget kan bli mer idylliskt än ett besök i Polkagrisstaden. Unna dig en riktig godisätardag!

👉     Cykla på Visingsö

…eller åk häst och vagn för den delen! Att upptäcka ön mitt i Vättern är verkligen en härlig sommarupplevelse.

👉     Åka på glamping

Glamping är som camping – fast lite mer glamouröst. Tälten är ofta utrustade med t ex matbord, kyl och belysning. Toppenskönt!

👉    Sova i tält

Det hör sommaren till att sova åtminstone en natt i tält. Tänk vad mysigt att vakna av solens första strålar och fågelkvitter, mitt i naturen!

👉     Äta glass på Tabergs topp

Glass är alltid en bra idé, men extra bra är det på ett berg i Småland! Du kan ta dig till Tabergstoppen både med bil, cykel och till fots.

👉     Sommarbada på olika ställen

Skriv en lista på 3-5 sjöar och packa badkläderna. Kanske hittar du en ny favoritbadplats när du minst anar det?

👉     Uppleva solnedgången i Huskvarna

Att se solen gå ner vid Vättern är en svårslagen utsikt. Åk dit själv och njut av tystnaden, eller dela upplevelsen med en vän.

👉     Paddla kanot/SUP

Både kanot och SUP (Stand up paddle) är en spännande sommaraktivitet som enkelt kan kombineras med bad. Glöm inte flytväst!

👉      Besök Asecs för god mat och bra shopping

Vad är en sommar utan en sprillans ny outfit och riktigt god mat? Ett besök på Asecs är en självklar del av sommaren i JKPG. Missa inte att du kan njuta av maten på den nya uteplatsen med svajande palmer, eller ta takeaway till stranden!

Kommentarer