Dela världens matminne

I höst öppnar vi ett unikt mat- och restaurangtorg – vinn presentkort för två och testa våra nya restauranger (värde 2400 SEK). Kanske har du ätit en grillad majskolv i ett gatuhörn i San Francisco, eller varit på en asiatisk restaurang där sushibitarna varit som egna små konstverk. Lägg upp en bild med ditt bästa matminne tillsammans med bildtext och #NyaA6.

Tävlingsregler
Att delta i tävlingen är enkelt. Lägg bara upp en bild på Instagram med ditt bästa matminne tillsammans med en beskrivande bildtext och #NyaA6. That´s it!

Bild och bildtext bedöms efter kreativitet och relevans till temat ”Världens matminne”. De sex bästa bilderna vinner middag för två på nyöppnade restauranger på A6 Center under 2017 till ett värde av 2400 SEK.

Vinnaren utses utav en jury bestående av representanter från A6 Center. Tävlingen pågår till och med 30 juni 2017. Vinnaren meddelas via Instagram. Anställda, eller familjemedlemmar till anställda, av A6 Center samt av A6 Centers butiker äger ej rätt att delta i tävlingen. För personer under 18 år krävs målsmans godkännande för att delta i tävlingen. Vinsten kan ej bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.