Nya A6:an blir till

I början av mars gjorde A6 webbredaktion ett nedslag bakom kulisserna för modefotograferingen till A6:an och inspelningen av den nya reklamfilmen.

”I en studio i Huskvarna har stylister, fotografer, filmteam och modeller samlats. Bland skärmar och starka lampor står den kvinnliga modellen redo för att möta kamerans lins. Det är Jönköpingstjejen Lina Klasson som poserar i vårnumret. Tidigare har Lina gått en visning för Make Up Store, men annars är detta hennes största jobb hittills.
– Jag var lite nervös inför den första fotograferingen, men jag tycker att det gick bra. Det ska bli jättekul att se det färdiga resultatet, säger Lina.

mode_backstage

Mönstrad klänning, guldsmycken och svart keps. Det är några av de outfits som Lina har på sig underfotograferingarna. Att missmatcha mönster är något som stylist Malin Qvänstedt har valt att lyfta fram i det nya numret.
– Jag själv gillar verkligen svartvitt-mönstrat och sen är det också en genomgående trend som just nu syns i flertalet butiker på A6, berättar Malin för oss”

Missa inte årets första nummer av A-sexan som kommer ut den 23 mars. Fullmatat med vårmode, inspiration och intervjuer. Finns att hämta på centret i helgen och dimper ner i din brevlåda i början av nästa vecka.

Kommentarer