Asecs löfteshjälp

Ska du börja träna? Skaffa en ny stil? Skriva en roman eller fånga fler av årets 365 dagar? Vi har samlat ihop tips och smarta hjälpmedel för tre klassiska nyårslöften. Så att du kan hålla vad du lovat dig själv.Endast-köpa-det-jag-behöver-löftet

Ett av de mest klassiska nyårslöftet. Vars ursprung och idé allt som oftast går att härleda till överfyllda garderober. Det är inte det lättaste löftet att uppfylla, då tanken att skiljas från gamla (ofta oanvända kläder) kan framkalla separationsångest. Men löftet måste börja i den änden. Spara plaggen du verkligen behöver och komplettera sedan med nya tidlösa plagg.

Du hittar massor av tidlösa plagg hos oss.


Träning-ska-bli-mitt-liv-löftet

Ett löfte som oftast börjar i uppförsbacke då gymmen i januari är mer befolkade än Asecs under Black Friday. Försök mjukstarta träningsåret, sätt inte för höga mål, kom ihåg att promenader är träning och att det fungerar utmärkt att träna hemma. Det finns redskap för att träna hela kroppen som inte tar upp ett helt rum.Du hittar massor av träningskläder, redskap, uppiggande juicer och nyttig mat hos oss.


Nu-gör-jag-det-löftet

Löftet innehåller antingen en förändring, ett slutförande eller en nystart. Kanske är det en bok som ska bli färdigskriven, ett nytt jobb som ska sökas eller en ny destination som ska upplevas. Gör det, vi tror på dig.

Om du skulle behöva fler anteckningsblock, pennor, en ny uppsättning arbetskläder, en resväska eller en necessär så hittar du allt hos oss.

Kommentarer