Upptäck Nordpolen

Kliv in i en magisk vintervärld och ta med hela familjen på en pysslig upptäcktsfärd bland snöflingor och igloos. Lämna in önskelistan i tomtens brevlåda, släpp loss kreativiteten i pysselstudion eller i nissarnas paketinslagningsverkstad. Önska dig vad du vill vid önsketrädet eller bara mys ned på ett mjukt isflak och kika på film en stund.

Nordpolen är öppen på adventshelgerna där vintervärlden får besök av både nordpolare, parcournissar, isprinsessor, pingviner och isbjörnar.

Pysselstudion

I pysselstudion är det uppdukat för julpyssel. Studion är öppen lör-sön fram till jul under Asecs öppettider och gästas då av pysselmästarinnorna Frida Bexell och Sonja Stankovic.

Träffa Elsa och Nordpolarna

Massor av roliga typer samlas på Nordpolen under helgerna. Elsa från Frost är på besök för att träffa alla barnen, den snälla isbjörnen bjuder på pepparkakor och de kramgoa pingvinerna utmanar gärna barnen i snöbollskastning. Och har du tur får du syn på parcournissarna. Du kan också hålla utkik efter det tuffande vintertåget, där Elsa ofta är passagerare för att vinka till så många barn som möjligt.

Meet and greet med Elsa
14 december: Kl. 12, 14 och 16
15 december: Kl. 12 och 15
21 december: Kl. 12, 14 och 16
22 december: Kl. 12 och 15

FLER AKTIVITETER I JUL