Information

Asecs sjuder av liv och rörelse. Av mode trender och shoppingupplevelser. 2017 invigdes vårt internationella restaurangtorg med smaker från alla världens hörn. Hösten 2018 öppnar ännu en ny shoppingdel med spännande butikskoncept och 2019 slår dörrarna upp till ett toppmodernt shoppingcenter med världens variation. Vi finns i Jönköping, en kort sväng från E4:an, i höjd med avfart 97. Välkommen!
 • Parkering

  Att man ska kunna parkera smidigt är en självklarhet. På Asecs finns 3 600 gratis parkeringsplatser. Den som väljer att parkera på vårt parkeringsdäck tar sig smidigt ner till markplan med hjälp av hiss. P-platser för rörelsehindrade: För dig som är rörelsehindrad försöker vi underlätta så långt som möjligt. Därför hittar du parkeringsplatser närmast entréerna och fritt lån av rullstol vid entré röd. Nyckeln till rullstolarna hämtas hos Kahls The & Kaffehandel.


  Vi har för närvarande 10-talet parkeringar under tak (på baksidan av Asecs) samt 4 st parkeringsplatser i skugga (till höger om entrén till Coop) avsedda för dig med djur i bilen. Det finns två laddningsstolpar för elbilar vid Röd Entre, till höger om torpet samt ytterligare en vid EnergiCentrum vid Grön Entré.

  Vi har fri parkering dagtid men under nätterna gäller parkeringsförbud. Vid Röd entré + Elgiganten/Intersport är det parkeringsförbud mellan klockan 21.00-08.00 alla dagar. Vid Grön Entré är det förbjudet att parkera mellan klockan 22.30- 09.45 alla dagar. Blå Entré har parkeringsförbud mellan klockan 00.00-09.45 alla dagar. Coops parkeringshus och parkeringen utanför har parkeringsförbud mellan 23.00-06.00,
 • Familj

  Att shoppa ska vara ett nöje – helst för hela familjen. Därför har vi lagt ned stor omsorg på att underlätta för dig med barn, både större och mindre. Vid Entré Grön har vi byggt en hel lekplats, Leklandet, med rutschkanor och annat skoj som ger utlopp för överskottsenergin. Här finns också ett väl tilltaget skötrum samt ett speciellt amningsrum som bjuder på lugn och ro.
 • Wi-Fi

  Koppla upp dig gratis på vårt trådlösa nätverk så kan du surfa överallt på hela Asecs. Wifi : asecs Lösenord: gratiswifi
 • Borttappat

  Har man tappat bort något ringer man antingen receptionen på 036-440 42 42 alt. Mailar till Info@asecs.se alt. fyller i kontaktformuläret under kontakt.
 • Hjärtstartare

  Om olyckan skulle vara framme finns två hjärtstartare på Asecs. De är placerade utanför Gasellen och H&M.
 • Jobba på Asecs

  På Asecs sköter alla butiker och restauranger sin egen rekrytering. Om du är intresserad av att arbeta här på Asecs ber vi dig därför vända dig direkt till den butik eller restaurang du är intresserad av. Lycka till!