En helt ny jobbchans!

Den 25 september, klockan 17-19, bjuder Arbetsförmedlingen tillsammans med Asecs in till ett unikt tillfälle att söka extra helgjobb. Arbetssökande kan träffa potentiella arbetsgivare, småprata och lämna sina CV:n. Världens jobbchans, helt enkelt. (Gäller från 18 år).

Jobbchansen är ett välbeprövat och etablerat koncept som Arbetsförmedlingen i Jönköpings Län stått bakom sedan tio år tillbaka, men det är första gången det sker på Asecs.

– Syftet med jobbchansen är ge arbetsgivare möjlighet att hitta arbetssökande och matcha med dem genom det personliga mötet. Vi har sedan tio år tillbaka bjudit in till speedintervjuer hos oss på Arbetsförmedlingen, men på senare tid har vi känt ett behov att utveckla konceptet, säger Anki Söderström, företagsrådgivare på Arbetsförmedlingen i Jönköpings Län. Vi behöver hitta fler forum och komma ut och träffa fler människor. Jag har haft kontakt med Asecs och butikerna sedan länge och det är jätteroligt att det här äntligen blir av. Det blir en första gång men jag hoppas det blir återkommande och större framöver.

Praktiskt handlar det om möjlighet att få korta möten med arbetsgivare på Asecs och under en komprimerad intervju få chansen att presentera sig och lämna ett CV, vilket förhoppningsvis leder till nya möjligheter för alla inblandade aktörer.

–Det här är en utmärkt chans för arbetssökande att få ett nytt, spännande och inspirerande jobb och för våra arbetsgivare att få nya taggade kollegor, säger Anette Lindblad.

Plats: Asecs – Paviljongen (vid restaurangtorget)
Tid: 25 september, klockan 17-19
Ålder: Från 18 år

 

Kommentarer