Ett armband istället för midsommarkrans?

Midsommartider. Vi firar med familjen. Vi dansar runt stången, bär in bordet, och bär ut bordet igen. Ja, för det är ju ingen riktigt svensk midsommar utan regn.

A6-redaktionen tog en tur på centret för att få den rätta midsommarkänslan. Och visst finns den där. I ljusa sommarklänningar, pastellfärgad inredning, vackra midsommarblomster och i glass. På Kahls har de precis börjat sälja Mormor Magdas närproducerade, eller rättare sagt härproducerade. glass. Helt utan tillsatser eller färgmedel, och tillagad med massor av kärlek. Den finns i flera somriga smaker och passar utmärkt att njuta av i solen. Eller för all del, i regnet.

magdasFör den som bestämmer sig för att trotsa det osäkra vädret i midsommar och ge sig ut i skogen tipsar Maja på Naturkompaniet om ett överlevnadsarmband.
-Det går att fira ner sig för berg med det, använda som fiskelina, kanonfälla eller bygga ett vindskydd med, säger hon och tillägger att hon gärna packar med både tält och sill också.

Oavsett hur du firar midsommar hoppas vi på A6 att det blir fantastiskt! Vi har stängt under midsommarafton och midsommardagen men öppet som vanligt söndagen den 23 juni. Glad midsommar!

Kommentarer